Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan oldjam meg így a...

Hogyan oldjam meg így a táplálkozás, és ettől hozhatok-e?

Figyelt kérdés

Elkezdtem használni a kalóriabazis oldalát , és mindent beírok a nap folyamán amit eszek. Életmódváltás és alakformalas céllal . Igyekszek helyesen táplálkozni , és nem vagyok éhes , de a nap végén azt látom hogy max 1000-1200 kalóriát fogyasztok , de inkább 1000et.

Ma például ezt ettem : zab Lisztbol amerikai palacsinta banánnal edesitve és málna , aztán hajdina csirkemellel ; rozs kenyer humusszal , kefir , 2 nagy fuge . Nagyjából ennyi . Mit gondoltok ?

2019. júl. 24. 21:51
 1/9 A kérdező kommentje:
*hízhatok -e.
2019. júl. 24. 21:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Fehérje : 54

Szénhidrát : 114

Zsír : 24

2019. júl. 24. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés, és az összetétele sem jó így. Kvàzi csak szénhidràt, cukor. Nem lenne baj, de csak ha màst is ennél mellé. Zöldségek, húsok, tojàs, sajt, magvak kellenének. És semmiképp se ilyen vegetàlàshoz is kevés 1000-1200 kalória. Hosszútàvon be fog lassulni az anyagcseréd.
2019. júl. 24. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Zöldséget egyél, uborka, nyers spenót, sóska nem sok kalória de vitaminra sokkal jobb és a markóid is helyrekerülnek.

Meleg van, ilyenkor senki se éhes, de enni kell.

Ha lelassul az anyagcseréd és vége lesz a kánikulának, nagyon megugorhat az éhség érzeted.

2019. júl. 24. 23:42
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat ! :)

A makróknak hogy kellene kinézniük ? Milyen arányban ?

És ha ez mellé mondjuk innék egy ilyen zöld turmixot , akkor rendben lenne ?

Zöldséget eszek meg , paradicsom ,uborka ,de nem nagy mennyiségben

2019. júl. 25. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem tudjk hány kg es milyen magas vagy. Feherjet mindenkeppen emeld meg legalabb 1.5-2 g/tskg legyen,szénhidrát 2-3g/tskg,zsír 0,2-0,8 g/testsúlykilogramm

Ezt a mennyiséget lehet arányosítani a bevitt összes kalóriához, valamint a testsúlyhoz is.

2019. júl. 25. 09:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Ertem . 161cm es 52 kg vagyok egzebkent
2019. júl. 25. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Legalabb 1800-2000 kaloriat kéne enned, hogy tartsd a súlyod. Ilyen táplálkozás egészsegtelen,hiaba eszel egeszseges ételeket. Az anyagcsered is le fog lassulni, ha nem változtatsz.

Mivel alakformálás a célod, gondolom sportolsz valamit. Ilyen keves kaloriaval hiaba fogsz sportolni, nem lesz formas alakod, mivel 70-80% az etkezesen múlik a fejlődés

2019. júl. 25. 10:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazából mindig így eszek , kivéve hogy eddig sok fehér kenyeret és péksüteményt ettem , amit most elhagytam. Az anyagcseremmel eddig nem volt gond ,inkább azzal van a baj hogy gyengének érzem magam (nem is csoda ,ugye ) .

Csak otthon szoktam tornázni ,hit edzést vagy hasizom erősítést.

Ami az alakformalast illeti , lapos hasat szeretnek és két oldalt a csípőmön levő zsírt eltüntetni

2019. júl. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!