A zöld tea csökkentette az étvágyatokat?
Figyelt kérdés
azt olvastam étvágycsökkentő hatású de nekem csak meghozta az étvágyam :S2010. júl. 7. 21:28
1/4 anonim válasza:
Nekem nem,a maté viszont igen,nem mintha szükségem lenne rá,de pl.ma is görögdinnyét ettem és pufi rizst szalámival és zöldségekkel.Meg matét ittam.
2/4 anonim válasza:
Hát nekem se vette el az étvágyamat. De ha így belegondolok amióta iszom sokkal kevesebbet eszek...De attól függetlenül ha elémraknának 2 pizzát simán megenném :D
3/4 anonim válasza:
Én világ életemben utáltam a zöld teát, aztán most az érettségire ezt vettem (úgy voltam vele, hogy ez az egyetlen olyan ital, amit nem iszok csak tényleg akkor, ha szomjas vagyok :D), és nagyon megszerettem... :D Aznap alig ettem valamit, mondjuk az idegeskedésnek is be lehet tudni, de azóta sűrűn iszom, és ha belegondolok én sem eszek már annyit. :D
4/4 anonim válasza:
Én nagy teás vagyok, jöhet bármi (a fehér teán kívül, mert annak semmi íze), nincs hatással a kajamennyiségre, se az anyagcserémre, se a kilóimra.
Bár azt olvstam egyszer, hogy a maté 10%-kal növeli az energiafelhasználást. De én nem fogytam, pedig sokat iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!