5kilót le kéne adnom nagyon gyorsan, mert strand szezon és nagyon zavar, egy levél adipex (többet nem szednék) segítene gyorsítani? Vagy csak nagyon túlsúlysaknak ajánlott
egy új fogamzásgátlótól híztam
mellette mozognék
igrnis gyógyszwertől híztam miért oylan nehéz elhinni?
ujat kaptam , a a régitől nem volt iylen bajom
és egészségesen is étkezek
tesom pl 10kilot hizott ettől a gyógyszertől
nem csináltam semmit máshogy
igen a 2. az lesz, holnap megyek vissza dokihoz
de az az 5kg akköor is ott van és mozgok én meg jól eszek
csak gyorsan kéne hogy lemenjen, mivel azért szeretnéka tó közelében is lenni kicsit:)
és ennyi felesleggel nem, mert mivel kicsi vagyok nagyon meglátszik a gógyszerre csak az időhiány miatt gondoltam
sajnos nem ismerem az adipexet, de a fogamzásgátló miatt én is híztam, kb úgy, hogy észre sem vettem, egyszer csak szűkebb volt a nacim :( és egyáltalán nem ettem többet.
és pár kiló, jelen esetben 5, igen is zavaró lehet. az úszás, biciklizés sztm gyorsan segíthet, és a vacsit tényleg hanyagold. és azt hallottam, hogy a "dinnye diétától" csak akkor fogysz ha mást nem eszel , mert elég magas a cukor tartalma, bár én még nem próbáltam.
sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!