Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 5kilót le kéne adnom nagyon...

5kilót le kéne adnom nagyon gyorsan, mert strand szezon és nagyon zavar, egy levél adipex (többet nem szednék) segítene gyorsítani? Vagy csak nagyon túlsúlysaknak ajánlott

Figyelt kérdés

egy új fogamzásgátlótól híztam

mellette mozognék

2010. júl. 6. 13:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
azért durva ez az öt kiló, mert elég alacsony vagyok 157cm és így lettem 56 kilo, amia cmhez képest igenis nem vmi karcsú!
2010. júl. 6. 15:45
 12/20 A kérdező kommentje:

igrnis gyógyszwertől híztam miért oylan nehéz elhinni?

ujat kaptam , a a régitől nem volt iylen bajom

és egészségesen is étkezek

tesom pl 10kilot hizott ettől a gyógyszertől

nem csináltam semmit máshogy

2010. júl. 6. 15:47
 13/20 A kérdező kommentje:
inkább sakérdésre válaszolni! a többi NEM ÉRDEKEL!
2010. júl. 6. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
mi ez a gyógyszer?? nekem 10-15 (de elég a 10 is) kilót kéne fogynom kb 5 hét alatt, az menne vele? vagy hogy?
2010. júl. 6. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
kocogj, biciklizz és sikerülni fog!Minimum 30 percet!De egyébként, ha észrevetted h hízol miért nem váltottál egyből?Mondjuk 5 kg még nem vészes, kb én is ennyit híztam a tabitól, bár tény h többet eszek, mióta szedem(2 éve xD)
2010. júl. 6. 16:01
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Ja bocs, szóval ez az új, gondolom a 2.?Akkor váltsd le, ha ettől híztál :S
2010. júl. 6. 16:01
 17/20 A kérdező kommentje:

igen a 2. az lesz, holnap megyek vissza dokihoz

de az az 5kg akköor is ott van és mozgok én meg jól eszek

csak gyorsan kéne hogy lemenjen, mivel azért szeretnéka tó közelében is lenni kicsit:)

és ennyi felesleggel nem, mert mivel kicsi vagyok nagyon meglátszik a gógyszerre csak az időhiány miatt gondoltam

2010. júl. 6. 16:09
 18/20 A kérdező kommentje:
*mármint az adipexre
2010. júl. 6. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Akkor aggódj csak az öt kilo pluszon, görcsöl rajta, de én még mindig azt mondom szeresd magad így, vagy használjatok óvszert.
2010. júl. 6. 18:20
 20/20 anonim válasza:

sajnos nem ismerem az adipexet, de a fogamzásgátló miatt én is híztam, kb úgy, hogy észre sem vettem, egyszer csak szűkebb volt a nacim :( és egyáltalán nem ettem többet.

és pár kiló, jelen esetben 5, igen is zavaró lehet. az úszás, biciklizés sztm gyorsan segíthet, és a vacsit tényleg hanyagold. és azt hallottam, hogy a "dinnye diétától" csak akkor fogysz ha mást nem eszel , mert elég magas a cukor tartalma, bár én még nem próbáltam.

sok sikert neked!

2010. júl. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!