Adipex, Reductil, Lindaxa, Zen Slim?
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni a felsorolt fogyasztószerek után! Tisztába vagyok mindegyiknek a mellék hatásaival betiltásával! Érdekelne, hogy a Reductilt lehet e még valahol kapni? Románia, de hol? Kivel tudnám felvenni a kapcsolatot aki esetleg bizalmi alapon postázna is? Németországba kellene, mert már itt élek..... viszont nem ismerem még annyira a várost, hogy esetleg bármelyiket is betudjam szerezni! Egyéb ötleteket is várok pl azzal kapcsolat, hogy honnan tudnám beszerezni esetleg a zen slim et...... sürgős
Magyarországon teljesen betiltották a Reductilt, Minimectilt, hasonlókat....
Egyébként ezek nem fogyasztószerek, ezek gyógyszerek, amik az agyműködésre hatnak, hogy ne legyél annyira éhes. Nem fogják bontani a zsírt, nem ösztökélnek mozgásra, nem csodaszer. Nekem próbára adta az orvos, 1 hónapnyi adagot, szutykot se ért.
Ha sikerül is valahol feketén szerezned, lehet, hogy valami hamisítvány lesz, amitől még akár bajod is lehet.
Azt sajnos, nem tudom, hogy Romániából hogyan szerezhetnél, de tényleg jobb megoldást kellene találnod, mint a betiltott bogyók.
az adipex jo, teljesen elvette az etvagyam, csak aztan viszonylag hamar hozzaszoktam es mar kezdtem egyre jobban erezni az ehseget. viszont ez alatt az ido alatt (3-4 het) szepen osszeszulul a gyomor, ami csak JO!
sokaknal szerintem az a problema, hogy zabalnak ket pofara es nemtudnak leallni,mert annyira kitagult a gyomruk... ezert kell szepen visszaszukiteni, es NEM elkezdeni a rohamos evest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!