Lehet kapni Németországba?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Németország ( Saarbrücken ) környékén tud valaki olyan helyet ahol lehet kapni Lindaxa, Reductil vagy Adipex fogyasztó szert?? Sürgős lenne! Értelmes válaszokat köszönöm. Kérlek ne kérdezz vissza hány kiló vagy meg, hogy be van tiltva ez vagy az a gyógyszer , mert ezekkel én is tisztába vagyok! Szóval ha tudsz Németország Saarbrücken Saarland környékén valakit azt nagyon megköszönném!
Már bocs, de a stílusodból ítélve egy anorexiás p*csa vagy. Az előző válaszoló elmondta, mi a helyzet, te meg okoskázol.
Nem tudom miért nem lehet leírni hány kiló vagy, de ha nincs meg a 30 kiló túlsúlyod, akkor nem t'om minek neked fogyasztószer.
Ha annyira fogyni akarsz, vagy inkább "formásodni", ne gyógyszerrel tömd magad, hanem menjél futni, vagy kezdj el valami olyat sportolni amiben örömöd leled.
Egyébként meg ha nincs nagy túlsúlyod, inkább örülj hogy mozoghatsz, és nem korlátoz semmiben.. engem gyerekkorom óta b*szogatnak az alkatommal, amiből tovább fogyni ha akarok sem tudok, mert anyai és apai ágon is mindenki ilyen, és egyébként is alig eszem valamit, és még rendszeresen sportolok is.
"A kérdező kommentje:
Okoska nem ez volt a kérdés! Értelmezd a mondatot mielőtt a szél meglebegtetné a szád!"
Ahogy látom, TE VAGY AZ, akinek gondja van a szövegértelmezéssel (meg mellékesen az alapvetö viselkedési szabályokkal is), ugyanis éppen azt irtam le, hogy mi az a mód, ahogy lehetne szerezni Németországban, MÁS LEHETÖSÉG nincs.
Viszont látom, hogy neked kár valamit is irni, mert nem vagy képes felfogni, hogy mit irok, ezen kivül a stilusod is igencsak kiállitja rólad a szegénységi bizonyitványt.
48 kiló?? boldog ember vagy.. én 175 centi vagyok és 70 kg, mint írtam már, nem piszkafa, de azért nem látszik rajtam az sem, hogy ennyi vagyok, általában 60 körülre szokták tippelni az emberek.
Nem tudom, miért fogyasztószerrel akarod megtartani a súlyod.. alapjáraton nekem nagyon lassú anyagcserém van, alkatilag is picikét ducibb vagyok, de még nem vészesen. Étkezz változatosan (nem csak duma, nagyon sokat gyorsít az emésztéseden), mozogj rendszeresen (én hobbiszinten lovagolok és táncolok), és nem kell fogyasztószerrel foglalatoskodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!