Fito Slimről vélemény?
Figyelt kérdés
Én tavaly 2 kúrát csináltam a pai you guo-val, és az bevált, leadtam 6 kg-ot, de ezt már sajnos nálunk nem lehet kapni, állítólag betiltották.2010. jún. 28. 16:29
1/3 anonim válasza:
Én formoline L112-t szedek és az nekem nagyon bevállt. Elkezdtem mellette mozogni és így leadtam 14 kilót, persze nem egy-két hét alatt, de szép lassan leolvadt rólam minden így a strandszezonra.
3 hete már azt eszek ami jól esik (bár még mindig szedem a tabit) és még nem híztam vissza semmit.
2/3 Tila_Tequila válasza:
Én biztos nem vennék be semmilyen ilyen dolgot!
Ha tudnád, hányan betegedtek már bele, Te se vennéd be..
Múltkor láttam egy ilyen dokumentumfilmet. Több hétig intenzíven volt a nő, mert a fogyasztószerétől koffeinmérgezést kapott.. (majd' mindbe van, mert hát felpörget)
Szerintem inkább menj, fuss, biciklizz, egyél sok salátát, csirkemellel váltsd fel a zsíros húsokat.. :)
3/3 anonim válasza:
Én 1 hónapig szedtem a Fito Slimet (lehet kevés ideig), nem használt semmit, legalábbis fogyni nem fogytam tőle sajnos! Pedig reménykedtem benne, az étkezésemen nem változtattam, lehet ezért nem használt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!