! Lenne egy kèrdésem a Super Slim tablettarol! Valaki hasznalt mar? En most kezdtem el, es hasmenesem van tole ez normalis?
Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 08:46
2/11 anonim válasza:
Igen ez a normális. Fosol állandóan és így fogyni fogsz.
Garantált a siker.
3/11 anonim válasza:
Miért lehettek ennyire naívak?
4/11 anonim válasza:
ne hallgass az olyanokra, hogy "naiv vagy", "halált okoz", mert nem okoz halált, csak ha mindennap azt ennéd, de gondolom azt nem akarod, max. 2-4-szer egy héten. én is szoktam szűzteát inni, és ez segít abban, hogy ne szedjek fel 2-3 pluszkilókat. esetleg még a szűztea az, ami egészségesebb ennél a tablettánál.
5/11 anonim válasza:
Miért nem esztek egyszerűen kevesebbet?Az a legjobb fogyasztó.
6/11 anonim válasza:
És akkor nem kell mindenfélére külön költeni.
7/11 anonim válasza:
A béltisztítás időszakonként oké, de folyamatosan káros. Meg kell találni azt a számodra megfelelő étrendet, amitől fogysz és az emésztésed is jó, rendszeres a kiválasztásod.
8/11 A kérdező kommentje:
En minden nap reggel etkezes elott es minden este etkezes elott veszem be ! Ez sok?! Ezt irtak hogy ennyit kell egy nap 2 tabletta .. de lehet h at kene valtanom napi 1 re
2018. szept. 22. 13:10
9/11 anonim válasza:
Ez az ára a könnyebb út keresésének. Extra pénzért még szenvedsz is.
Dehát bármit is mondunk, úgysem állsz le vele... Majd meglátjuk milyen hosszú távú következményei lesznek ;)
10/11 Rena31 válasza:
Az összes fogyi tanítók meg teától menni fog a hasad így távozik a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!