Próbálta már valaki ezt az xl s medicalt vagy mit amit most annyira reklámoznak? Hatásos vagy csak átverés?
Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 06:36
2/8 Koplárovics Béci válasza:
Ahányszor nyomják a reklámot, a fele nem lehet igaz. Ha lenne jó híre (=hatása), akkor nem kéne annyit reklámozni.
3/8 anonim válasza:
én is utánanéztem sokan írták, hogy vettek használták 2-3 hónapig de semmi hatása
ilyeneket nem szabad elhinni, azon a pénzem amiből azt vennéd vegyél inkább csirkét meg zöldséget és ennek még hatása is lesz :)
4/8 anonim válasza:
Pénzkidobás mind, egyetlen egy fogyasztószer volt tényleg hatékony, a Me.tabol.
De azt már nem lehet kapni.
5/8 anonim válasza:
1 hónapig használtam (15ezer forint volt egy havi adag), egy dekát nem fogytam tőle
6/8 anonim válasza:
Gyógyszerész szerint használ ha mozogsz is hozzá.
7/8 anonim válasza:
Persze, ha rendesen mozogsz hozzá, akkor bármi használ. Nagy valószínűséggel még az eddigi étrended is...
8/8 anonim válasza:
Normál étkezéssel, és mozgással XL medical nélkül is lefogysz. Én 2 hónap alatt 6.5 kilót fogytam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!