Adipex befolyáspéja a menstruációt?
Nem.
Nem tartalmaz hormont , sem pedig olyan anyagot ami befolyásolná.
Ja,hormont nem,végülis csak egy szintetikus drog ami az idegrendszerre hat,az agyalapi mirigy meg konkrétan az összes hormontermelő mirigyet szabályozza:D
Aki ilyen szarokat szed,az megérdemli az összes mellékhatását
"tuti beteg lesz a magzat " .... azért ilyen választ adni ..egyedül a halál biztos.
Az első hozzászoló vagyok. Még mindig kitartok amellett , hogy a gyógyszer közvetlenül nem válthat ki ilyet !! Viszont HA az előírásokat megszedted , nem volt normális étrended mellette akkor lehetséges. Az anorexiásaknak is ezért nincs többekközt menstruációjuk.
Csinálj egy terhességi tesztet , hogy megnyugtasd magad , és egyél kiegyensúlyozotabban (ha nem vagy terhes meg fog jönni a köv. alkalommal.), ezeket a gyógyszerek súlyos eseteknek találták ki. Egy normális , egészséges diétával kell szedni , nem pedig majdnem 0 klc drasztikussal.
Az értelmetlen,ha én nem azt irtam hogy nem befolyásolja? És ,hogy egy szintetikus drog? Ha szerinted ez értelmetlen akkor nagyon sajnálom ha a lelkedbe tiportam,de ezek tények.
Nem kell hormonokat szedni ahhoz,hogy felboruljon a hormonháztartásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!