Napi 15 kilométer szobabiciklizéssel mennyi idő alatt várható -15kió leadása?
kb 150 kilós embert láttam a Csopakon. júniustól-augusztusig minden nap vastag pulcsiban és mackóban teniszezett ,minden nap legalább 3x1 órát (tűző napon,30 fokokban). a nyár végére egész jó alakja lett, már csak feszesíteni,izmosítani és a szálkásítania kell magát. nos,majd meglátjuk h idén h fog kinézni :)
amúgy az étrenden múlik a fogyókúra nagy része,de a mozgás szuper mellette ,én idén nyáron terveztem h leadom a 25 kilómat ,mert nem bírok tükörbe nézni, minden nap megyek majd biciklizni , aztán estefele futni, és este,amikor hűvösebb van tornázni.
sajnos ezeket csak most tudom megtenni,mert suli mellett nem ment, mivel mindig fél 5re estem haza hullafáradtan.
a lényeg az, h legyen kitartásod,ami pl nekem eddig sajnos nem volt, de most lesz. mert csak azért is lefogyok ! és jól fogom érezni magam a bőrömben :)
elszántság (legfőkébb agyban ) erősítsd a hited önmagad irányába, higyj önmagadban és meglátod menni fog:)
sok sikert majd, kajára figyelj,és sportolj.
jó nyarat :)
18/L
Jól írják,az étrend a lényeg . Ha a te napi kalória szükségleted pl 2500 kalória és te ezzel szemben csak napi 1500-at viszel be akkor ha biciklizel ,ha nem biciklizel akkor is lefogysz.
A másik verzió ,hogy továbbra is 3500 kalóriákat eszel/a szükséges 2500 helyett/ és biciklizel is hozzá és csodálkozol ,hogy miért nem fogyok,pedig rajtam van még a mackónadrág is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!