Animal Cuts. Vélemények, tapasztalatok?
30 éves nő vagyok, fogyni akarok és minimálisan szálkásodni. Ajánlanátok? Van, aki esetleg használta?
Természetesen nem keveset mozgok és ésszerűen eszem, de nem koplalok. 10 kg + van rajtam - szülés után.
Köszi
A legdrágább vízhajtó.
Az Animal termékek jók általában, csak nem magyar pénztárcához igazították az árukat.
A Cuts fő hatása a felesleges víz kihajtása, erre sokkal olcsóbb és hatékonyabb termékek vannak.
Az egyetlen legális hatóanyag, amit nyugodt szívvel ajánlok, az a Yohimbine tartalmú étrendkiegészítők.
(pl. Alfa-burn, ReForm, Adipokill)
A Cuts-ban nincsen Yohime kivonat.
Az Animal Cuts, egy igen jó igen összetett (nem csak vízhajtó!!!) fogyasztó tápkieg. Drága?! Miért mi olcsó? Talán a Lipo6, vagy a Mitotropin? Ezek összetett, több hatóanyagot taralmazó szerek. Az Animal már 28 éve amcsiban kapható. Biztos, hogy jó lehet, ha eddig kibirta:-) Minden súlycsökkentés alapja amúgy is a mozgás, a szénhidrát bevitel csökkentése, megfelelő táplálkozás. Sokan mozgás nélkül, cola, és pizza zabálása mellett várják a titkos szereket. Sajnos.
Itt van pár fogyasztószer, ha valaki ésszel csinálja:
Az Animal Cuts jó de kúra szerűen kell használni. Az én tanácsom, hogy szedd 21 napig (42 tasak) hagyj ki 2-3 hetet, majd ismét 21 napig...és akkor jó lesz...Persze kis diéta és legalább napi 30 perc gyaloglás nem ártana.
Itt van leírás a termékről, sőt sztem elég jó árban is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!