1/16 anonim válasza:
Talán azért, mert mágikus fogyasztószerek nem léteznek?
2/16 A kérdező kommentje:
Az adipex. Ws oldalról rendeltem, ma volt a 3. napja, hogy bevettem, de semmi. Semmi étvágy csökkenés. Pedig van vaníliás illata és sárga a bogyó. Vagy szedjem kettesével?Beindul majd? Kétségbe estem egy kicsit, mert azért drága cucc. Főleg, hogy ha nem is hat. Mik a tapasztalataitok? Talán hamisat kaptam?
2017. aug. 12. 17:30
3/16 anonim válasza:
Tudod, mi csökkenti az étvágyérzetet? az, ha elhagyod a szénhidráttal megtömött szarokat. ;)
És 90%-ban nem éhes vagy, hanem szomjas.
4/16 anonim válasza:
Dugd a seggedbe akkor lesz haszna...
5/16 anonim válasza:
:D Utolsó hogyan engedte át a szűrő a segg szót?
7/16 anonim válasza:
Lol csori kerdezo :D hát ilyen pm-et se kap minden nap az ember. De ebből az agyi kapacitasból már érthető, hogy ilyen hülyeségtől vársz eredményt.
Lusta idióta gyökér.
Amugy en is meglepődtem hogy engedi absegg szót :D
8/16 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeségben hinni?! Azt se tudod, mi van benne! Dobd ki, mielőtt komoly betegségbe keveredsz miatta!
9/16 anonim válasza:
Miért nem itt válaszolsz? A többieknek is mutasd meg milyen kultúrált vagy.
50 hossz úszás hetente nem nagy cucc. Erre ne verd magad. Azt meg nem tudom miből következtetted ki hogy nincs közöm a témához. De te, aki egy vanillia illatú kapszulától várja a csodát, te biztos egy szakértő vagy :D irónia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!