Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » XL-ből S tablettát valaki?

XL-ből S tablettát valaki?

Figyelt kérdés
Valami ilyesmi a gyógyszer neve? valaki már próbálta? hatott?
2010. máj. 14. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
nem próbáltam még, de ha érdekel egy tuti csodaszer fogyásra megírom a nevét
2010. máj. 14. 12:20
 2/12 A kérdező kommentje:

érdekel persze!! :) nekem csak 5 kg-től kéne szabadulni!!

kb

2010. máj. 14. 12:22
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
akkor emeld fel a gép elől a fenekedet és heti 3 × menj futni vagy bringázni egy órát, és egyél rendesen mindenféle hülye tabletta helyett!!!
2010. máj. 14. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
nehogy már 5 kilóhoz gyógyszereket szedj.azzal csak azt érnéd el,hogy felborulna az anyagcseréd és még többet híznál.
2010. máj. 14. 12:54
 5/12 A kérdező kommentje:
oks
2010. máj. 14. 13:10
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Én komolyan már kezdek kárörvendő lenni, és örülni annak, hogy ennyi lusta ember van :) Minél több van belőlük, én annál nagyobb kuriózum leszek a magam tökéletes kinézetével :) Imádom amikor irigyen néznek rám... tudom nem illik, de hát közben meg tudom, hogy lusták és nincs akaraterejük, csak nyávognak meg hisztiznek...
2010. máj. 14. 15:13
 7/12 anonim válasza:
Anyám !! ezen azoldalonsenki sem normális! Figylej ide haver ha nemtudsz a KÉRDÉSRE választ adni akkor ne írj ,mert senkit, (főleg a kérdezőt) nemérdeklel a saját véleményed.ha válaszolsz akkor a kérdésreválaszolj , vagy pedig FOGD BE. Ja és csakhogy tudd nekemtutijobb alakom van a tiednél 172cm vagyok és 52kg ...szóval ha ilyen jóalakot szeretnél,akkor ajánlok egy tippet:vegyél valami fogyibogyót...=)
2010. máj. 16. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
11.34 Drágám szuper lehetsz, hidd el én is az vagyok... csak hát férfi :) Így aztán nyugalom, nem jelentünk egymásnak konkurenciát :D :D :D
2010. máj. 16. 15:06
 9/12 anonim válasza:
=)
2010. máj. 16. 15:22
 10/12 anonim válasza:
kíváncsi lennék erre a tökéletes alakra....nem értem miért nézegeted a fogyi oldalt egyáltalán ha egy görög isten vagy:))))nem kekeckedni akarok :)
2010. máj. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!