Szerintetek melyik hatásosabb?
Figyelt kérdés
Szerintetek fogyáshoz szobabiciklivel melyik jobb?
1 óra monoton tekerés, közepes intenzitással- vagy ciklikusan változó( Bemelegítés (5 perc), kis emelkedő 5 perc, Gyorsítás (3-4 perc), Hegymenet (3-4 perc), Pihenés (5 perc), Sprint (2-3 perc), Levezetés (5-6 perc)???
Én már teljesen összezavarodtam, valahol azt írják hogy ez a jobb, valahol azt hogy ez.
Szerintetek? Fogyáshoz kellene szobabiciklihez!!! + kondícióhoz.
2010. máj. 13. 18:26
1/4 anonim válasza:
Nem kell túlbonyolítani... egy órát tekerj, úgy, hogy izzadj közben, de megállás nélkül bírd végig.
Egyébként meg ez kb. 250-400kcal-t éget, attól függően, hogy hány kiló vagy és milyen az intenzitás. Ha az étrended nem tökéletes, akkor semmi nem fog történni. 400kcal egy nagyobb szelet süti.
3/4 A kérdező kommentje:
kössz az elsőnek, de az utolsóhoz hasonlóak pls ne írjanak. kösz
2010. máj. 13. 21:12
4/4 anonim válasza:
Sziasztok !Csak azt nem értem hogy aki ezt a sósavat írta minek ír:-(Gusztustalan:-(Ha nemtud mibe segíteni szerintem akor menjen a bánatba:-)Üdv :Aki utálja ha le nézzik a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!