Szerintetek normál a súlyom? Egy kicsit aggódók
11/L
160 cm,51kg.
Sportolok,minden nap van tesi
Régebben nassoltam,nagypn bánom,mert a combom,a hasam is egy kicsit nagy.
Nem gömbölyödik ki(ruhában mindenki azt hiszi,hogy tök lapos a hasam)
Közben nem egészen
Mostmár kevesebbet,de salátat egyre többet eszek.
Has,comb:ezekre milyen tornák vannak?
A válaszokat köszi
Teljesen jó a súlyod.
Azt tartsd észben, hogy most fogsz nőiesedni: a következő egy-két évben szélesebb és kerekebb lesz a csípőd, feneked, melleid nőnek. Így válsz felnőtt nővé, és ez a változás néha szakaszosan váltakozik a növekedéssel. Vagyis lesznek időszakol, amikor gömbölyűbb leszel, aztán megnyúlsz majd.
Egyél bőségesen, egészségesen, a cukor, csoki legyen alkalomszerű (de teljesen kizárnod sem kell, jó néha valami kis finomságot enni). Mozogj, legyél sokat a szabadban!
Két szám alapján nem lehet megítélni. Függ csontozattól, izom/zsír aránytól stb. Arc nélküli képpel jobb lett volna. 160/51 ebből az látszik hogy nem vagy egy nádszál vékony, de nem is kell hogy mindenki az legyen.
A genetika meghatározó a testalkatra nézve. Ne ess túlzásokba se testmozgás se koplalás terén. A mozgástól ne várj gyors eredményt.
Youtube-on keress rá. Has, has torna, hasizom stb
A "hallgattál volna, bölcs maradtál volna" tipikus esete vagy. Ráadásul rosszindulatú.
A kérdező egy kiskamasz, ebben a korban már simán megnyúlnak, nőiesednek a lányok. Teljesen normális, hogy 160 centire nőtt, és az is elképzelhető, hogy még nő 5 centit és slussz, az lesz a végleges magassága. És lehet, hogy tovább nő majd és lesz 170 centi.
A jelenlegi súlya tökéletesen egészséges a magasságához. Nem tudom, miből gondolod, hogy 150 kiló lesz valaha is életében. Egy 50 kilós kislánnyal beszélsz, te szerencsétlen!
#7-es köszönöm szépen!
#6-os....
Te vagy az egyedüli aki a többiekkel nem ért egyet.Igen nem vagyok nádszál,de kicsi sem!
A többieknek köszi,ők legalább normálisan válaszoltak,és nem egy más világban gondolkoznak mint egyesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!