Miért hülyítik ezzel a fogyni vágyó embereket?
Találtam egy ilyet:
Már azt sem értem, hogy ki az, aki az ilyesmit elhiszi; de ki akar 13 kilót fogyni két hét alatt? És miféle ember az, aki szerint ez egészséges?
"EZ A KÉT FÉNYKÉP PONTOSAN EGY HÓNAP KÜLÖNBSÉGGEL KÉSZÜLT"
Ja, két teljesen másik nőről. :D
Mikor elértem a 130kg ot 8 éve, akkor volt egy közgáz diplomám és éppen a jogit csináltam... szóval éppenséggel hülyének már akkor sem tartottam magam.
Apukám mindig is sovány volt, ő belém nevelte, hogy ha le akarok fogyni, akkor felüléseket kell csinálnom... anyukám is dagi volt, ő belém nevelte, hogy ilyen a genetikánk...
Mijor a 130 at elértem, nekem az volt a lélektani határ... ott kezdtem kétségbeesetten keresni mindent.. minden szart kipróbáltam, mindent megvettem, ma visszagondolva vicces, de 21 napig bírtam a káposzta leves diétát úgy hogy mellette kőművesnél nyéri melóztam... :D
Teljesen véletlenül lett egy testépítő haverom, aki felnyitotta a szemem és olyan szinten megváltoztatta az életem, hogy voltam már azóta 70kg is :) most 85 vagyok és tömegnövelek :)
Amúgy hagytam a pic$@ba a jogot, feketén személyi edzősködöm new yorkban... majd egyszer remélem lesznek papírok is... ha Tramp bácsi ke nem teszi a szűrömet :)
"volt egy közgáz diplomám és éppen a jogit csináltam"
Ettől még lehetsz hülye a táplálkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!