Étrend kiegészítő por mellett lehet enni?
Ja, es meg az lenne a kerdesem, hogy ha szedem a fogamzasgatlot, hallottam attol meghizok, kozbe kehet tovabb igy onni ezt a port, es hatni fog?
Valaszokat koszonom:)
De eddig koplalassal fogytam le nagyon sokat.Most miert ne valhatna be?
Es a fogamzasgatlo mellett hat?
Az előzővel ne foglalkozz! Kreténszegény.
Mytdee.com <- töltsd ki megtudod mennyit ehetsz egy nap,
Myfitnespal.com <- használd hogy nyomon tudd követni mennyit ettél ma! Edzés mellett egy alap 50-30-20 szenhid/zsir/feherje bőven jó, hogy csinos legyél, és ben is égsz ki a 0szénhidr. miatt. A koplalást felejtsd el, ha éhezel akkor csak azt az izommennyiséget bontod le, amid jelenleg van, fogyni ugyan fogsz, de nem tarthatóan. Ha azt hiszi a tested, hogy időnként semmi kaja sincs, az első alkalommal ahogy tud, elkezdi elraktározni, hogy felkészüljön a következő "télre"(gyanítom ezért szedted fel a pluszt)
Télen mindenki hízik, tavasszal lehet a legjobban fogyni.
Az illetőnek pedig jellemhibája van ha ilyesmivel hiteget, elgondolkodnék a jövőtökön a helyedben!
24/F
(Ha érdekel további is, akad bőven infóm ezzel, személyi edző vagyok, írj privátot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!