Pai You Guo italport hol lehet venni? Bioligeten nincs!
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 12:50
1/8 anonim válasza:
Nagyon jó por, én ittam belőle pár dobozzal, használt is rendesen. 1 doboztól (9 adag) 3 kg-ot fogytam, majd a következőnél többet. Sajnos nálunk sem lehet már kapni. Ahol szoktam venni, a patikus azt mondta, hogy ő úgy tudja már betiltották és nem forgalmazzák. Mondom persze, tök jó végre valami olyan dolog ami tényleg használ, és nem volt tőle semmi bajom, nem volt mellékhatása, betiltják. Persze ami jó, azt tiltsuk be, aminek több a mellékhatása mint a haszna, azt meg ezer szám szedjék az emberek.....
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ahol érdeklődtem,ott már nincs,ezért próbáltam itt keresni.Még reménykedek!
2010. máj. 6. 07:35
3/8 anonim válasza:
Én is ittam ezt a port. Szerintem minden emberre máshogy hatott. A párom fogyott, az egyik ismerősöm a kórházban kötött ki gyomorgörccsel. Én pedig olyan beteg voltam tőle, hogy az ágyat nyomtam, mert olyan émelygés és hányinger fogott el. Ki kell próbálni, ezt viszont nem tudtam, hogy betiltották.
5/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!!!
2010. máj. 25. 14:10
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,már megtaláltam a forrást!
2010. aug. 25. 14:26
8/8 anonim válasza:
Hello ha valakit érdekel a pai you guo akkor én megtudom mondani hol lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!