BioTechUSA ultra loss dobozára 30g-hoz 300ml vizet írnak. Lehet hígabbra csinálni? Vagy kevesebb porral?
Semmit nem befolyásol, ha hígabb vagy sűrűbb, csináld úgy, ahogy neked jó.
Én ennék is mellé valamit, hogy jól is lakjam, de ez a te döntésed.
Én is Ultra Loss-t fogyasztottam a diétám kiegészítőjeként, aztán ajánlottak az üzletben egy másik, jobb terméket. Hasonlítsd össze a kettőt, és ha úgy látod, cseréld le az Ultra Loss-t erre:
Nem akarom megbántani a jó módjukban ilyenhez folyamodó emberek lelki világát, de ez csak egy általános iskolás kémia tudást igénylő "probléma".
A 30g/300ml (szerintem) egy átlag, de inkább vedd minimumnak. Ha több folyadékba teszel 30g-ot, azzal az oldat hígabb lesz, de a 30g cucc benne lesz, ez nem baj, még jobban feloldódik. Ezzel együtt ha 300ml-hez kevesebb mint 30g port teszel szintén nem baj. Ha fordítva csinálnád, az már lehet gond, mert valószínű a 30g-hoz a 300ml-nél kevesebb folyadék viszont kevés, így nem oldódik fel rendesen a por, és a pohár alján leülepedhet, így azt nem iszod meg.
Persze ez az egész akkor nem igaz, ha a víz nem mint oldószer, hanem valamilyen kémiai kölcsönhatásban résztvevő anyag a porral együtt egy új vegyületet eredményez, akkor csak ezt az arányt kell tartani. De erre (remélhetőleg) nagyon kis esély van :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!