Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a velemenyetek az ADIPEXrol?

Xaba89 kérdése:

Mi a velemenyetek az ADIPEXrol?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Basszus, gondoltam, hogy ez a bibi:)

Akkor honnan veszitek???

És ki garantálja, hogy az eredeti??

2010. máj. 4. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
9%
sehonnan nem veszek semmi ilyen szart...még magyar patikából sem...ismeretlen eredetű gyógyszereket internetes rendeléssel venni gyakorlatilag erős öngyilkossági hajlamnak tekintendő
2010. máj. 4. 14:15
 13/15 anonim válasza:
Barátnőm sikerrel használta, nem hízott vissza, ezért kipróbáltam én is. Az első héten hatott rendesen, aztán kezdett visszajönni az étvágyam, mintha be se vettem volna. Nem akartam túlszedni magam, inkább 2hét után abbahagytam:( Persze gondolom egyénfüggő, hogy ki milyen hamar szokja meg.
2010. máj. 6. 09:58
 14/15 anonim válasza:
60%
én is szedtem és az első héten már lement 4 kg,annyi bajom volt,hogy pörögtem tőle ezerrel és volt amikor az alvás is nehezen ment.
2010. máj. 10. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Én háromszor szedtem életemben, minden alkalommal húsz szemet. az első két alkalommal sokat fogytam vele, de a harmadik alkalommal épphogy. Aki meg itt pattog ellene, annak csak annyit, hogy mindenki tudja, hogy ez nem csodaszer és ha nem változtatsz az életmódodon, visszahízod amit leadtál. Ez minden diétára igaz. De arra jó,hogy elkezdd a dolgokat, hogy csökkenjen az étvágyad és kedved legyen edzeni, és a sikerélmény hatására utána is tudod folytatni.
2010. jún. 9. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!