Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » L-karnitin. Mennyit szedjek...

L-karnitin. Mennyit szedjek belőle, hogy hatásos legyen? Hogyan?

Figyelt kérdés

Vettem egy kapszulát,összetétel: L-Carnitin 400 mg; Magnézium 150 mg(felnőttek számára ajánlott napi bevitel 50%-a)

Napi egy tablettát javasolnak,de azt olvastam hogy minimum 1000mg-t kell bevenni edzés előtt 3/4 órával(mert tabletta).

Bevegyek szerintetek több tablettát?

Baj ,ha :

-zöld teával veszem be?

-mellette csak joghurtot és zöldségeket eszek+főtt krumplit? (nem kívánom a húst és halat valamiért)

Ha ez számít valamit: 63 kg vagyok(9 kg felesleg van rajtam)

2010. máj. 2. 13:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki arra gondolna,hogy csak salátán élek: leveseket,párolt zöldségeket,zöldségkrémeket főtt krumplival,rakott zöldségeket,főzelékeket(joghurttal sűrítve) eszek (a zöldség mellé mindig eszek joghurtot,hogy a zsírban oldódó vitaminok működésbe léphessenek)
2010. máj. 2. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen a minimum 1000mg, én mondjuk 1500-at szedek. Nem gond a zöld tea.
2010. máj. 2. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
De arra a dobozra az is rá van írva,hogy ne lépd túl az ajánlott mennyiséget! Nem? Jobb a béke... :) Szerintem napi 1,ahogy írja!
2010. máj. 2. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
1500-2000 g simán mehet. De az egészet ott bukod, hogy nem eszel húst. A fehérje alap, a nélkül izmot veszítesz, és csak csodálkozni fogsz, hogy kevesebbet mutat a mérleg, de valahogy mégsem úgy nézel ki, ahogy szeretnél.
2010. máj. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!