Van olyan étvágycsökkentö készítmény amit gyerekek is fogyaszthatnak? Ha van hol lehet beszerezni?
Amugy gyerek vagyok és fogyni szeretnék de nem nagyon sikerül mert sokat eszek...de azért köszönöm ezeket a felettébb hasznos kommenteket...sok a segitőkész ember
Tiszt a kivétel
A pörkölt az pont jó étel (főleg szénhidrátszegény étrendekben remek fogyásra, illetve ki tudja, lehet, hogy van, aki éhes marad tőle. annyiféle ember van), ezzel szemben némi zöldséggel nehéz jóllakni (sokunknak konkrétan lehetetlen, még hatalmas mennyiség és nem kevés zsír mellett is, próbáltam elégszer, de nem, nekem fehérje is kell. van, aki egy fél pohár vízzel vagy önszuggesztióval is jóllakik s persze a kettő között is vannak sokan) s fehérjét sem szokott megfelelő mennyiségben adni, tisztelet a kivételnek, de az aminosavprofil ott sem tökéletes, ha csak zöldségről van szó.
Étvágycsökkentőre semmi szükség, azt hiszem, márpedig én tudom, milyen nagy küzdelemben csak enyhe többletben enni... De az étvágyon felül lehet emelkedni, az éhség a necces (bár ezeket valamiért sokan keverik). Egy jó étrend rengeteget tud segíteni mindkét dologban. De általában bizonyos szintű önkontroll is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!