Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex Retard tapasztalatok:...

Adipex Retard tapasztalatok: van olyan fogyózó, aki nem hízta vissza az Adipex Retard segítségével leadott kilókat?

Figyelt kérdés
A párom édesanyja szeretné szedni, akinek igen nagy túlsúlya van, és nem tudja eldönteni, megéri-e segítségként használni ezt a gyógyszert vagy sem, mert azt hallotta, hogy nagyon könnyen vissza lehet szedni a leadott kilókat.
2010. ápr. 17. 15:23
1 2
 11/11 anonim válasza:

[link]

ezt olvassátok el! meg a fórumot is... a sok okoskodónak is ajánlom!! :)

"szívleállás...MEGVAKULÁS" hát persze :DDD Egy hét után, ha nem minden nap 09:00:00-kor veszed be, kihullik az egyik karod! sőőt...volt akinek a lába is..

ugyanmár!!!!!

először utána kell olvasni, nem egy helyen.

személyes tapasztalataim alapján annyit tudok mondani,hogy nekem nem volt semmi problémám vele. a változás annyi volt, hogy az éhségérzetem valóban csökkentette, több vizet ittam,mint előtte. -15kiló (nem volt olyan nagy a súlyfelesleg).

Tornáztam mellette (mai napig), 1 kiló nem jött vissza.(1,5-2 éve szedtem)

több ismerősöm is van,aki szedi, persze aki nem szívbeteg.

2012. ápr. 1. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!