Milyen fogyasztószert ajánlotok? Beszámoltok a tapasztalataitokról?
173 cm, 60 kg vagyok, kicsit elengedtem magam, nagyjából 5 kg-t szeretnék lefogyni a derék-comb-has részről, de hogy gyorsítsak a folyamaton,gondoltam keresek valamit, ami segítene a fogyásban. Ötleteket szeretnék és a tapasztalataitokat. :)
lány22
Placebó az összes. Beveszed és elhiszed, hogy jobban fogsz teljesíteni.
Szerintem is kondibérletre, kajára fordítsd azt a pénzt. Esetleg gyógyteákra, zöldteára, stb.
Nagy túlsúlyból kell fogynom, szóval próbáltam én is ilyeneket.
XY terméktől kézremegést, idegességet, agressziót tapasztaltam, majdnem ráment a kapcsolatom.
ZV terméktől naponta kétszer jártam pisilni, aztán már csak egyszer, pedig ittam rendesen... hát fogalmazzunk úgy, hogy nem tesz jót a vesének és a májnak.
Egyiktől sem fogytam egy rohadt dekát se.
Egy barátnőm ajánlott egy bizonyos szert, ő fotózás előtt használja, attól lead akár 5-6 kilót is... aztán két hét múlva nézem, hogy tiszta kráteres a feje, olyan ronda lett a bőre, tiszta pattanás, sebek és hegek tömege, májfoltok, száraz és ráncos... hát öööö, inkább leszek kövér.
Termék nevet szándékosan nem írtam, mindkét esetben olyat kerestem, amit többen dicsérnek, hatásosnak mondanak (nem a netes fórumokon a fizetett kommentátorok, hanem magánemberek véleménye).
Szóval hagyd a pi..ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!