Vélemények tapasztalatok a ZACTOL tablettáról?
Jól hangzik, mert épp ezzel akarják beetetni a hülye embereket, hogy se mozogni, se diétázni nem kell ahhoz, hogy lefogyjanak.
Persze, szép is lenne 1 hét alatt 7 kilót ledobni, én lennék a legboldogabb ember a világon, hisz nem kéne minden nap 1 órát izzadnom, hogy lemenjen rólam az a 3 kiló amit hetek óta probálok eltüntetni.
Ez ÁTCSESZÉs, és nyugi, a pénzed se fogják visszatéríteni ha nem válik be.
Dehát aki hülye az haljon meg..
Akkor meg vegyél Tízezrekért ilyen szarokat és miközben meg se mozdulsz meg tömöd magadba a sok kaját akkor hidd azt hogy le fogsz fogyni..
Akkor vegyétek meg, 3 csomaggal is tuti használni fog!!!!!!!
Hatásos mint állat, ajánlom mindenkinek.
Amugy meg tudod egyáltalán , miről van szó??
Nézd meg neten a reklámját röhögni fogsz mivel probálják etetni az embereket.
Hát te marhára félrebeszélsz.
A kommentemben max az volt durva "hogy aki hülye haljon meg",ezt egy kicsit durván fejeztem ki, nem igy gondoltam,de amugy ez is lehet a vége ha mindent bevesztek.
Azt hülyéztem le le, aki elhiszi, hogy 1db tablettától 1 kilót fog fogyni NAPONTA, ami teljesen irreális, és már ebből látszik hogy kamu az egész.
A másik, hogy a cég Szlovák- legalábbis ezt állitják, ami szintén feltünö kicsit, probáld meg felhivni őket fel se veszik- mivel kamu a cim+ telefonszám is.
Szóval veszel 10.000 ért 5 tablettát, aztán utána még reklamálni se tudsz , miután rájöttél hogy jól átcsesztek.
Ránéz az ember és látszik h kamu az egész -- és én ezeket hülyéztem le akik megrendelik ezt a KAMU cuccot.
Ennyi.
De VEGYÉTEK meg!!! Sok sikert!!
Aztán ha eltünnek a világból a kövér emberek akkor aztmondom hogy használ, ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!