Adipex-et szedem de nem fogyok! Miért?
2 hete szedem az adipexet,keveset eszem, sokat mozgok, de így is 1hét alatt 4kg ment le,de egy hete semmi,nem fogyok egy dekát sem. Miért van ez? Vérnyomásom az egekbe,szívem ki akar esni,rengeteget iszok,kb.6-8litert egy nap,alig eszek.Viszont ugyanúgy éhes vagyok,mondjuk ezt sem értem hogy miért van. Napi 1 szemet eszek,reggel,de este 6 óra fele meg vissza kell fognom magam,hogy ne egyek.Ez normális?
21éves lány vagyok és 170cm 76kg
"Ez normális?"
Te nem vagy normális. Ést ezt bántásként, hsnem komolyan mondom.
Ha 2 hét alatt 4 kilót fogytál, akkor ne mondd, nogy nem fogysz. Igen, az eloszlása fura, de van ilyen. 1 hetes stagnálás nem stagnálás, az túl kevés idő ahhoz, hogy lásd, fogytál-e, hisz a testsúlyod eleve ingadozik.
Ne kövesd édesanyád példáját, a koplalásnál nagyságrendekkel jobb módszerek vannak. Miért nem tudsz normálisan, csak szolidan enni? Ha én képes lennék még éhezni is, sokat mozogni is, akkor semmi gondom nem lenne a fogyással normális módszerrel... Vagy adipex nélkül más ember vagy, aki rá van kapcsolódva a hűtőre és nem edz?
"Vérnyomásom az egekbe,szívem ki akar esni" - ha ennek a bizonyára igen kellemetlen érzete sem okoz számodra megvilágosodást, hogy ez nagyon nem OK így, akkor mi se fogunk, attól tartok.
Az ember ilyen okokból, mint fogyás, ne vállaljon nagy veszélyeket, az azért megoldható rendesen is. A tested egy roppant összetett és strapabíró rendszer, extrém körülmények között is megpróbál életben tartani, de bánj vele jobban, mert azért megvannak a határai s különben is megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!