Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex-et szedem de nem...

Adipex-et szedem de nem fogyok! Miért?

Figyelt kérdés

2 hete szedem az adipexet,keveset eszem, sokat mozgok, de így is 1hét alatt 4kg ment le,de egy hete semmi,nem fogyok egy dekát sem. Miért van ez? Vérnyomásom az egekbe,szívem ki akar esni,rengeteget iszok,kb.6-8litert egy nap,alig eszek.Viszont ugyanúgy éhes vagyok,mondjuk ezt sem értem hogy miért van. Napi 1 szemet eszek,reggel,de este 6 óra fele meg vissza kell fognom magam,hogy ne egyek.Ez normális?

21éves lány vagyok és 170cm 76kg

2015. dec. 28. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom h miert nem fogysz, de az elso heten a 4 kg nagyon sok volt, lehet ezert. Vagy mert lelassult az anyagcsered. Az adipex egyebkent veszelyes, remelem ezt tudod. Az h este ehes vagy, normalis, mivel akkora mar kimegy a gyogyszer hatasa.... Ha este is vennel be akkor meg aludni nem tudnal, porognel este is...
2015. dec. 28. 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:
igen tudom h nagyon veszélyes,anyú régen szedte közel 30kg-ot fogyott tőle, de ő reggel be vette egésznap egy joghurot evett...jelenleg most is extrudáltkenyeret rágok,mert estére már annyira éhes vagyok hogy a falat vakarom. De napközbe pörgök,edzek és nem bírok magammal. Ha délbe is vennék be akkor az meg nem igazán lenne jó ötlet. Köszönöm a válaszodat!
2015. dec. 28. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Hamar az intenzívre kerülsz, ha ezt folytatod, hisz már most eü. problémáid vannak. Amint leállsz, vissza fogsz hízni mindent, mivel koplalással fogysz, sőt, többet is.
2015. dec. 28. 21:06
 4/6 Andizsuzsi ***** válasza:

"Ez normális?"

Te nem vagy normális. Ést ezt bántásként, hsnem komolyan mondom.

2015. dec. 28. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:
ezzel a problémával számoltam mikor el kezdtem. De lényegében jól vagyok,de komolyan! 1-2órát ver olyan gyorsan a szívem,meg pörgök, utánna teljesen rendben vagyok. Több ismerősöm is onnan rendel ahonnan én, és már több hónapja,sőt van olyan aki több éve szedi (mondjuk azt nem értem hogy miért mert tökéletes alakja van).De amúgy tényleg jól vagyok, csak nem igazán értem h mostanában mért nem fogyok..,?
2015. dec. 28. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha 2 hét alatt 4 kilót fogytál, akkor ne mondd, nogy nem fogysz. Igen, az eloszlása fura, de van ilyen. 1 hetes stagnálás nem stagnálás, az túl kevés idő ahhoz, hogy lásd, fogytál-e, hisz a testsúlyod eleve ingadozik.

Ne kövesd édesanyád példáját, a koplalásnál nagyságrendekkel jobb módszerek vannak. Miért nem tudsz normálisan, csak szolidan enni? Ha én képes lennék még éhezni is, sokat mozogni is, akkor semmi gondom nem lenne a fogyással normális módszerrel... Vagy adipex nélkül más ember vagy, aki rá van kapcsolódva a hűtőre és nem edz?

"Vérnyomásom az egekbe,szívem ki akar esni" - ha ennek a bizonyára igen kellemetlen érzete sem okoz számodra megvilágosodást, hogy ez nagyon nem OK így, akkor mi se fogunk, attól tartok.

Az ember ilyen okokból, mint fogyás, ne vállaljon nagy veszélyeket, az azért megoldható rendesen is. A tested egy roppant összetett és strapabíró rendszer, extrém körülmények között is megpróbál életben tartani, de bánj vele jobban, mert azért megvannak a határai s különben is megérdemli.

2015. dec. 29. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!