Adipex szedése és kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Ötödik napja szedem az adipexet de semmi változást nem vettem észre. Ha szedi és szedte már valaki írjon a saját tapasztalatairól! Esetleg mikor szedte be, stb.2010. márc. 15. 15:21
1/13 anonim válasza:
Én pár éve szedtem, egyet reggel. Egész nap pörögtem, étvágy alig, este tízkor - meló után - még egy órát tornáznom kellett. Eleinte feszült voltam tőle, aztán már levezettem a tornával. Fogytam is. Ezért, vagy a problémáim miatti idegesség okán, azt nem tudom. De hát, kevés kalória, sok mozgás volt a cél.
2/13 anonim válasza:
tipikusan az a gyógyszer, aminek már az első szeme is hat, szal vmi gáz lehet... Am sztem csak nőknek ajánlott vagy divatb*ziknak mert nem csak a hájat de az izmot is leégeti keményen.
3/13 A kérdező kommentje:
Első szem bevételénél nem voltam éhes,de azóta semmi hatása nincs. Reggelente veszek be 1 szemet. Ezek szerint jól szedem, akkor mi a baj?
2010. márc. 15. 19:59
4/13 anonim válasza:
Első vagyok. Megbízható helyről szerezted?
5/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek:a neten rendeltem a csomagolása sértetlen.Ha megbízható rendelés címet ajánlasz szívesen fogadom.
2010. márc. 16. 08:20
6/13 anonim válasza:
Én kipróbáltam és rosszul voltam tőle.Szívdobogásom volt és izzadtam.Soha többet semmilyen szart nem próbálnék ki.Neked se ajánlom.Tönkreteszi az idegrendszered.Inkább iktassd ki az édességet és a lisztet az életetből és tornázz.Hidd el menni fog.Fejben dől el minden.
Ne csinálj hülyeséget
7/13 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy nemigazán reagál a tested a stimulánsokra, az előző hozzászóló szervezete meg épphogy túlreagálja.Ha nem működik, ne szedd, mert csak fölöslegesen roncsolod vele a szervezeted.
8/13 anonim válasza:
Szia, első vagyok. Nem tudok címet mondani, régen volt,és nekem is az ismerős ismerősének az ismerőse szerezte. Amúgy már én sem szedném. Akkor nagyon gyorsan akartam fogyni, mert hiába diétáztam és mozogtam, nem volt kielégítő. De nem véletlenül van betiltva. Most már inkább többet tornázom, és türelmesebb vagyok. Olyan nincs, hogy ne induljon be a fogyás,csak - szervezettől függően - van, akinek több idő kell. Mint pl. nekem. Egy hónapja intenzíven tornázom, és meg vagyok elégedve az eredményével. Csak abba hagyni nem szabad az "életmód váltást".
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.
2010. márc. 16. 20:13
10/13 anonim válasza:
Megindult a fogyásod?
Én is meg fogom rendelni,ha megjön a fizetésem!
Muszáj,nem látok más kiutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!