Sokat fogytam 8 nap alatt?
szia!
nem élhetsz egész életen csak almán,ha majd elkezdesz enni rendesen a duplája fog visszajönni.ha valaki sportol rendesen,akkor is 1000-1500 kcal szükséges naponta.én is mondtam az edzőmnek h 500-at eszek kb,és jól lecseszett.ide betudod irni az adataidat.
semmire nem jó ez a módszer.csúnya bőr lógós meg minden.erre vagy büszke.a legjobb fogyás a lassú fogyás.a bőr visszaáll a szervezeted hozzászokik.stb.te sem nyolc nap alatt lettél 100 kiló.
egy kis észt légyszíves ha nem akarsz magadba kárt tenni.
Ezzel a sebességgel csak orvosi felügyelet mellett szabad fogyni! Ha így akarod folytatni, feltétlenül konzultálj a háziorvosoddal!
Hallottál például a vándorveséről? A vesédet csak a zsírtok tartja a helyén, és ezért hirtelen fogyáskor elkezdhet süllyedni, ami csúnya következményekkel jár. És ez még csak egy lehetséges szövődmény.
Szia!
Én 118 kg.os vagyok és én most kezdtem el fogyózni!
Sok kitartást kívánok,de ne csináld ilyen drasztikusan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!