Biotech USA Super Fat Burner. Érdemes szedni?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, 1,5 hónapja edzek. Nem pont fogyni szeretnék, de nem lenne baj, ha 4-5 kg lemenne rólam. Heti 5*6* edzek, ebből 3 súlyzós, és mindig van kardió is, 20-30 perc. Az étrendemet is megváltoztattam, teljes kiőrlésű kenyerek, barna rizs, sok csirke, a cukorfogyasztásom meg tulajdonképpen 0. Elsősorban izmosodni szeretnék, és ezért kérdezem, hogy nekem megéri-e ezt a terméket szednem?
Nem csodaszer nyilvàn. Ha jól emlèkszem karnitin van benne, meg aminosavak. Szóval a lényege az, hogy jól kiszàmolt étrenddel (nem "próbàlok odafigyelni"-vel),meg jó edzèssel együtt, segìti a szàlkàsìtó diètàt azàltal hogy serkenti a zsìrsavak felszabadulàsàt a tartalèkból.
de: semmit sem èr önmagàban, illetve pontos kalóriamìnuszos étrend nèlkül.
az meg nem működik, hogy "izmosodni szeretnék, de nem lenne baj ha lemenne pàr kiló."
Az izomépítéshez kalóriaplusz kell a fogyàshoz meg mínusz. Döntsd el hogy mit akarsz. Tömegeléshez nyilvàn èrtelemtlen ilyen cuccot venni, diétàban segíthet de azèrt nem szüksègszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!