Adipex - honnan?
ha rendeltél már valahonnan, légyszi oszd meg a tapasztalaidat, nem akarok hamisítványt kapni.
a gyógyszer káros hatásaival tisztában vagyok, a diéta beindításához szedném csak.
Egészségesen akarsz fogyni, csak a diéta beindításához kell, annak ellenére, hogy tisztában vagy a káros hatásaival?
Bocs, tudom, hogy nem erre vagy kíváncsi, de szerintem baromira nem vagy velem vele tisztában!
Én akkor se kezdeném el szedni, ha fizetnének érte, hogy szedjem. :/
Szépen kérlek ne szedd azt a sz.rt.
20napig szedtem, lefogytam, de nem érte meg.
Folyamatosan ideges voltam, fáradt, de aludni nem bírtam.
Enni se tudtam, max pár falatot, a szervezetem kikészült, a bőröm petyhüdt lett, a hajam hullani kezdett. A szívem mintha nem is vert volna, hanem reszketett. Folyton kapkodtam a levegőt.
Az tette be a kaput, hogy indultam a másfél éves gyerekkel el anyósomtól, elindultam a lépcsőn lefelé, és valami pokoli rosszullét jött rám. Szerencsére volt annyi erőm még, hogy letegyem a gyereket és anyósomnak kiáltsak, mielőtt elájultam és egy fél emeletnyi lépcsőn legurultam. Agyrázkódás, és két csonttöréssel megúsztam.
tegnap 12:20
Te is jó hülye vagy, hogy kisgyerek mellett ilyen szarokat szedsz... Szuper lenne a gyerekednek anya nélkül felnőni, mert az okos anyja le akart fogyni 5 kilót... Istenem.
Utolsó! Pont azért írtam le, hogy más ne legyen olyan hülye, mint én akkor. Hetekig rémálmaim voltak az utolsó incidensről. Mindegyikben ugyanaz volt: hogy nem teszem le a gyereket és rázuhanok.
Amúgy a kislányom köszöni, jól van, hamarosan tölti az ötödik évét.
Ott csesztem el, hogy nem vontam a pirula és a problémák közt párhuzamot.
Ha akkor eszemnél lettem volna, kidobom a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!