Van olyan fogyasztószer, tea amit frontin szedésnél is lehet alkalmazni?
Frontint ugye eleve nem lehet alkalmazni, mert gyakorlatilag méreg, fogyasztószerek viszont nincsenek. Zöld teát viszont egészen nyugodtan fogyassz, gyógyszer nélkül lehetőleg de ha úgy van kedved akkor gyógyszerre is. Bár én a frontinnal úgy vagyok, hogy azt akkor már inkább rummal. Ha már lúd, legyen kövér nem?
Gyümölcsteákat is ihatsz és főleg.. normalizálhatod az életmódodat, a gyógyszerek elfelejtésével és normális étrenddel (nem grammra kiszámolt profi étrend, inkább jó étkezési habitus) és akkor még fogyni is fogsz!
Ne vedd be a frontint, így értettem. Nem beleszólásként, mert nyilván te uralkodsz a cselekedeteiden, legalábbis inkább te mint én, de ha sugallhatok valamit, hagyd el az ilyen szemeteket.
Gondolj bele, méreg, károsító anyag és hatás úgyis éri a testedet, elmédet. Minek tetézed ezt tömény szerrel? Merthogy segíteni nem fog sajnos.
Frontin? ajánlom figyelmedbe a tébolymarketing című filmet, 3 órán keresztül mondják el benne a sok hazugságot az ilyen szarokkal kapcsolatban.
vagy csak olvasd el ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!