Most halottam a XLS Calorie Reduceről hogy nagyon jó hatása van. Vélemények? Használta má valaki?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 19:13
11/17 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nagyon sokan mondják azt, hogy egészséges táplálkozás+testmozgás meghozza a várt eredményt. Csak abba nem gondolnak bele, hogy mi van akkor, ha a túlsúlyos ember nem zabálja teli magát hamburgerrel vagy csokik tömkelegével? Merthát nem egy ember van, akinek a genetika áll a háttérbe. Anyuja+Apuja is túlsúlyos, gyakran a gyermek is örökli. Tegyen ellene?? Abba sem gondol bele nagyon sok ember, hogy milyen érzés lehet annak a súlyfelesleggel küszködő embernek, amikor csak végig megy az utcán, és tekintetek suhannak át rajta, és mintha hallaná az emberek gondolatát, hogy "úúú...nézd milyen kövér". Lelkileg megterhelheti ez az embert. Menjen konditerembe? Ott talán jobb levetkőzni az öltőzőbe?? Mert persze, az elfogadhatatlan, hogy egy ember szégyellős, főképp, ha nincs megelégedve a testével. Menjen akkor futni? Sajnos az emberekben benne van alapból a rosszindulatúság. :S Nem akarok senkit bántani, és nem is akarok senkinek szentbeszédet mondani, csak szerintem a másik oldalt is meg kéne nézni, az ő fejükkel gondolkozni, hogy nap mint nap miken mehetnek keresztül. Oké...nem mondom, hogy nincs olyan ember, aki nem saját maga miatt lett kövér, de ne skatujázzunk be mindenkit! És nem kell egyből letámadni azokat az embereket, akik kipróbálnak "csodabogyókat" vagy legyen az egy fogyasztótea, vagy bármi, mert szerintem hinniük kell, és kapaszkodniuk kell valamibe, hogy ne adják fel. És ami a legjobb, hogy én soha nem voltam túlsúlyos, és nincs is problémám a súlyommal, de egy kis önzetlenség és együttérzés sem árt az embernek. Pl. én egy súlyfelesleggel küszködővel futok együtt! És elmondhatom, hogy nagy jó!!!! Őket is emberszámba lehet venni!
12/17 anonim válasza:
Nekem egész jól bevált az XLS, bár nem csodát kell várni tőle. Roppantul bosszantott, hogy reggel nem is eszek (tudom-tudom, de hajtás van), ebédre normál adag kaját (rendeljük a munkahelyen), estére pedig csak müzlit vagy banánt, ilyesmit és mégis hízok. Először csak megállt a híízás utána pedig elkezdtem, heti 0.5 kilókat fogyni.
13/17 anonim válasza:
"estére pedig csak müzlit vagy banánt, ilyesmit és mégis hízok"
Ezenm miért csodálkozol? A müzli és a banán is hízlal, pláne este. Ennyi erővel csokit is vacsorázhatnál:)
14/17 anonim válasza:
Most akarom elkezdeni az XLS-t, és rátaláltam erre a kérdésre. Nem akarok új kérdést írni. :)
Azóta vannak tapasztalatok?
15/17 rionen válasza:
Minek piszkálódni folyton fojvást. Gyógyszertári cuccról megy a vita nem egy sötèt sikátorban megvehető dolog. Írják a használati utasításában, hogy egèszsègesebb èletmóddal működik.Ez nem a teljes nyúl ètrendet jelenti hanem , hogy ne egy 32cm pizza elött vedd ne. Ès igaz, hogy mozgással a tuti lefogyni, da ha mèg csak a placebó hatás miatt is látványosabb az átalakulás akkor mièrt is ne...
16/17 kockakocka válasza:
Szerintem nagy sulytobletnel,jo ha van valami ilyesmi,ha mas nem becsapja az ember az agyat,es maris szaladnak le a kilok.nem 10-15kg rol beszelek,legalabb plusz 30rol!ebben az estben szerintem segit elindulni,mert altalaban az a nehez!kitartas mindenkinek,aki nem akar szedni,ne szedjen,aki igen sok sikert!!en megvagyok vele elegedve,tobb energiat is add a mindennapokba,nekem bevalt!
17/17 anonim válasza:
Itt azt írják hogy a napi zsírbevitel akár 28 % -át is meg tudja kötni.
A maradék 72 -t ezek szerint nem. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, az elszántságot és az akaraterőt nem pótolja semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!