Karcsúsító tablettát keresek, ami segít ha túl sok cukrot fogyasztok, tudtok ilyet?
Még a doki mondta hogy szerezzek be ilyen tablettát, de nem tudom már mit emlegetett...
A lényeg hogy én túl sok cukrot fogyasztok (üdítő formában), és nem is hagyhatom el ezt, szóval kéne valami megoldás.
A fogyasztó és karcsúsító tabletták önmagukban nem fogyasztanak. Valamennyire csökkentik az éhségérzetedet.
Mozogni kell, minél többet, hogy elégesd a bevitt szénhidrátot. Megkérdezhetem, hogy miért nem hagyhatod el a cukros üdítők fogyasztását?
Én ilyet még nem hallottam, hogy valaki nem hagyhatja el a cukros, egészségtelen löttyök fogyasztását.
Ha tényleg fogyni akarsz, akkor ne tabblettáktól várd a csodát, hanem étkezz helyesen, vizet igyál, ne kólát, és sportolj rendszeresen. Ennyi a titok.
semmifele karcsusito tabletta nem letezik.
Hagyd abba a cukros szarok fogyasztasat, ennyi az egesz. Igyal vizet.
Én nem ismerem a hitvilágodat, és igazából több mint 7 milliárd 300 valahány millió ember él, nem is ismerhetem mindenkiét.
Talán nem is akarom megismerni..
De olyan tabletta nincsen, amit keresel. Minimális szinten lehet csökkenteni a tested által adott inzulinválaszt, ez kb. semmit sem ér, ha napi rendszerességgel töltöd magadat cukorral. Ez van.
Nem hagyhatod el a cukrot.. az ember potenciálisan nagy tettekre hivatott, ne légy kishitű, ha akarod menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!