Melyik volt az a termék amitől rövid idő alatt gyorsan lefogytatok?
Hidd el, ilyen nem nagyon van. Mozogj, főleg az étkezésre figyelj, kár a pénzt kidobni ilyenekért!
Én csak mozgással és tornával (meg odafigyeltem mit eszek) leadtam kb. másfél hónap alatt 7 kg-t. Igaz, visszahíztam, de csak azért mert utána alig mozogtam, mert nem nagyon volt rá időm. :/
Fussál...5 hónap alatt, a 178 centimmel 84-ről 64 lettem.
Heti 5 alkalom. Eleinte lehet, csak 200 méter fog menni. 1 héttel később már 2000. 4 hét múlva pedig 4000 méter után azt fogod érezni, mintha semmit nem csináltál volna.
S fussál, ne kocogjál...
Függőséget okozhat. Nekem olyan is volt, hogy tudtam, iskola után nem lesz 50 percem futásra, ezért felkeltem 6-kor, futottam, hazamentem-zuhi-reggeli és irány az iskola.
6. hónapban az 5600 méteres rekordot akartam megdönteni. 16 km után untam meg az egészet és mentem haza (zene nélkül, foci pálya körül futottam. a természetben gyönyörködtem, sok volt arra fele a madár, sőt! mókust is láttam. valamint a gondolataim lefoglaltak. 7. km-nél léptem át a holtponton. utána már azt éreztem, hogy nem is én vagyok az ura lábaimnak, azok csak gyorsan mozognak és 1000 km is simán ment volna :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!