Hogy kéne őket feljelenteni?
Engem nem érint, de már itt is kérdezték ezeket a sz@rokat... ez mind egy cég, ugyanazzal a kamu dumával...
Először is simán fel lehetne őket jelenteni, tekintve, hogy amit írnak nem igaz. Ugyebár ez a fogyasztók megtévesztése. Norbit ezért büntették nemrég 3 millióra.
Másrészt persze én is tudom, hogy nem lehet őket megfogni. Szlovák postafiók, magyar telefon, és nyilván van mögötte egy-két offshore...
Végül is azért raktam ki a kérdést, hogy az elkeseredett buta emberek hátha megnézik... még itt is csomóan kérdezgetnek ezekről a sz@rokról.
Kicsit azért ez más... Azok a cégek azért adnak valamit. A mosópor tényleg használ, a fogkrém is kell, és használ is. Azért a tv-ben olyan reklámot a full átverés, nevezetesen ordít róla, hogy semmi másról nem szól, mint lehúzásról nem látsz. Ezek olyanok. Olyasmiket írnak le, ami miatt pillanatok alatt le kell húzniuk a rolót. Pl. a 10 napos visszavásárlási garancia. Tudják nagyon jól, hogy fel fogják őket jelenteni, és a cégstruktúra is így lett megcsinálva. Szóval ez szándékos csalás és megtévesztés. Ha a reklámokat nézed okosan akkor hallod, hogy úgy van megfogalmazva, hogy igazából nem hazudnak. Az, hogy fehérít egy fogkrém, az nem jelenti, hogy hófehér lesz a fogad! Te így érted, mert egy hófehérfogú nőt mutatnak mellé... De a fehérítés, meg az olyan lesz, az két külön dolog.
Itt viszont egy az egybe hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!