Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogy kéne őket feljelenteni?

Hogy kéne őket feljelenteni?

Figyelt kérdés

Engem nem érint, de már itt is kérdezték ezeket a sz@rokat... ez mind egy cég, ugyanazzal a kamu dumával...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 11. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akinek egy kis sütni valója is van,nem rendel meg ilyen sz@rokat..!
2010. febr. 11. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyeneket rendel és átb@sszák, annak külön úgy kell.
2010. febr. 11. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem feljelentéssel nem mész sokra. utána alapítanak egy másik céget. amíg sok buta és lusta ember van addig ők vígan megélnek. de én azt mondom, hogy aki buta és lusta annak úgy is kell!
2010. febr. 11. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézd át ezt:

[link]

2010. febr. 11. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz ezen feljelenteni? Ha valaki hülyeséget árul és a másik megveszi, akkor a vevö a hibás, ezen nem lehet semmit se kifogásolni - akár jó, akár nem nem kötelezö senkinek sem vásárolni belöle. Ha feljelentenéd, akkkor csak te fizetnél egy csomó pénzt perköltség cimén, más eredménye nincs.
2010. febr. 11. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Először is simán fel lehetne őket jelenteni, tekintve, hogy amit írnak nem igaz. Ugyebár ez a fogyasztók megtévesztése. Norbit ezért büntették nemrég 3 millióra.

Másrészt persze én is tudom, hogy nem lehet őket megfogni. Szlovák postafiók, magyar telefon, és nyilván van mögötte egy-két offshore...

Végül is azért raktam ki a kérdést, hogy az elkeseredett buta emberek hátha megnézik... még itt is csomóan kérdezgetnek ezekről a sz@rokról.

2010. febr. 11. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor kb. a reklámok 99%-át is fel lehetne jelenteni, mert ott is sok mindent mondanak csak az igazat nem. Pl vegyél ilyen fogkrémet, 2 nap múlva csillogó fehér lesz a fogad. Szerinted az igaz? Ennek épp ez a lényege, hogy behúzzák a csőbe a vásárlókat,egyébként nem tudnák eladni soha sem az adott terméket.
2010. febr. 11. 17:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Kicsit azért ez más... Azok a cégek azért adnak valamit. A mosópor tényleg használ, a fogkrém is kell, és használ is. Azért a tv-ben olyan reklámot a full átverés, nevezetesen ordít róla, hogy semmi másról nem szól, mint lehúzásról nem látsz. Ezek olyanok. Olyasmiket írnak le, ami miatt pillanatok alatt le kell húzniuk a rolót. Pl. a 10 napos visszavásárlási garancia. Tudják nagyon jól, hogy fel fogják őket jelenteni, és a cégstruktúra is így lett megcsinálva. Szóval ez szándékos csalás és megtévesztés. Ha a reklámokat nézed okosan akkor hallod, hogy úgy van megfogalmazva, hogy igazából nem hazudnak. Az, hogy fehérít egy fogkrém, az nem jelenti, hogy hófehér lesz a fogad! Te így érted, mert egy hófehérfogú nőt mutatnak mellé... De a fehérítés, meg az olyan lesz, az két külön dolog.

Itt viszont egy az egybe hazudnak.

2010. febr. 11. 17:11
 9/9 anonim válasza:
Én is megrendeltem a Slim Andvance fogyasztó port,de 20nap alatt egy dekát nem fogytam.Ennyi pénzkidobással én is bármire képes lennék dühömbe...de szerintem nincs értelme feljelenteni őket,inkább figyel oda ezután,hogy mit vásárolsz,ahogy én is!
2010. okt. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!