Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbáltátok már a Wakame...

Próbáltátok már a Wakame tablettát?

Figyelt kérdés
Állítólag gyorsan fogyaszt, amit nem nagyon akarok elhinni. Itt a honlapjuk is, ha valaki nem tudná elsőre, hogy mi az. [link]
2010. febr. 11. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
semmilyen tabletta nem fogyaszt. a diéta és sport fogyaszt.
2010. febr. 11. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogyni nem fogsz, max. gyomorrákod lesz. Az első tömören, szépen leírta, mitől lehet fogyni. Akinek nincs akaratereje, az bele se kezdjen. Mert a fogyás tömény elszántság.
2010. febr. 11. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
A hozzászólásom törölve lett, mert trágár voltam... talán megengedhető lett volna egy olyan honlappal kapcsolatban akik gusztustalanul megtévesztik az embereket... Néha napján nyomatékosítás céljából azért beleférhetne egy kis anyázás...
2010. febr. 11. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem akartam venni meg semmi. Én is gondoltam hogy valami nem oké. Csak sajnálom azt aki elhiszi és megveszi.
2010. febr. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!