Próbálta valaki a Zöld Kávé kapszulát fogyáshoz? Tapasztalatok?
Sem zold, sem fekete, sem lila kapszulatol nemm fogsz fogyni. Kizarolag rendszeres mozgassal, etrend- es eletmod-valtassal fog menni.
Szerinted miert reklamozzak keretlen reklamokban az 'uj csodaszert'? Mert atveres, legalis boltokban nem arulhatnak gyogyhatasu szerkent.
Nem is várom, hogy ettől fogyok le. Diétázom és amint lejjebb megy a súlyom, hogy mozoghatok majd, fogok azt is. Sajnos, most akkora súlyom van, hogy a sétán kívül mást nem csinálhatok.
Csak azt várom a bogyótól, hogy támogassa a diétát és esetleg gyorsabban menjen a dolog.
Bármilyen tapasztalat?
Kávékapszula teljesen kinyírja a szíved és veséd, rettenetesen káros.
Ráadásul teljesen felborítja az anyagcserédet a felpörgetéssel, ami elhagyás után hektikus súlyváltozást eredményez.
Értsd ezalatt az azonnali visszahízást. Mindez megsépkelve pár évvel öregebb szívvel, ami gondolom már most is meg van gyötörve.
Ami nekem rengeteget segített a fogyásban, hogy SEMMI krumplit/rizst/tésztát nem ettem, viszont annál több húst. PL ebédre rántotthús parisalival. Nem volt egy önsanyargatás, sosem kellett éheznem és mégis fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!