Érdemes a Top Shoptól megrendelni a fitneszövet (AbTronic), vagy ez nem ér semmit? És a Leg Magic?
2010. febr. 7. 09:30
1/8 anonim válasza:
egyik sem ér semmit. Nem szabad rendelni ilyeneket.
2/8 anonim válasza:
A Top Shoptól SEMMIT nem szabad rendelni, csak ha kidobni való pénzed van!
3/8 anonim válasza:
Nem szabad tőlük rendelni, mert nem fognak leszállni rólad, ráadásul máshol ugyanazt olcsóbban megkapod.
Én nem rendeltem tőlük soha, és nem is regisztráltam soha az oldalukon, valahogy mégis bekerültem az adatbázisukba. Többször szóltam nekik már, hogy hagyjanak békén, töröljenek, most már megírtam nekik, hogy ha nem törölnek, szólok a megfelelő hatóságoknak. Remélem, ez hatott.
4/8 anonim válasza:
Leg magic tényleg jó!!!Bár valóban máshol is megkaphatod már-.
a többi csak kamu
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 7. 10:20
6/8 anonim válasza:
Nekem is van leg magicem. Nagyon szépen feszesít!! :)
7/8 anonim válasza:
A nulla mozgáshoz képest biztos csinál valamilyen változást, de ez még nem jelenti azt, hogy jó is...
8/8 anonim válasza:
a leg magic jó ha valóban használod!én is megvettem és itt áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!