Használtatok már T. rbó /. =u/ Diéta nevezetű szert? Bevált?
Figyelt kérdés
Azért variáltam meg a kiírást,mert egyébként nem rakja ki a rendszer a kérdésemet. Na szóval arra gondoltam amit drogériákban (Rossmannban láttam) lehet kapni és 7200Ft körül van az ára. Van csoki,eper,vanília,pisztácia ízekben. Kíváncsi vagyok mit tapasztaltatok töle:Tényleg 6 kilót is fogyhatok 2 hét alatt? Tuti nem fogok éhezni? Írjátok meg hány kilósan kezdtétek és mennyit fogytatok! Kort is! Kösz2010. febr. 1. 09:51
1/9 anonim válasza:
Szia!!Én próbáltam az eper ízűt és nekem nem volt jó!A 3 fő étkezést kell vele helyettesíteni vagy 2-őt és valami fehérje dús kaját ehetsz mellé....én egyfolytában éhes voltam és nem fogytam semmit pedíg szigorúan betartottam mindent!!jah amúgy75kg voltam és vagyok és 20éves!
2/9 A kérdező kommentje:
Ajj de kár..... Pedig ebben az egyben reménykedtem még. Nálam is az a baj,hogy állandóan zabálnék. Ezért kellett volna valami biztos dolog..
2010. febr. 1. 10:22
3/9 anonim válasza:
Reductil vagy Adipex, de az utóbbit nem javaslom.
4/9 anonim válasza:
Én egyáltalán nem voltam éhes közben, pedig csak napi kettő vagy egy adagot ittam.
És azóta se vagyok éhes, simán kibírok egy napokat éhezés nélkül, pedig már egy hónapja hagytam abba ezt a fajta diétát.
Úgy tűnik mindenki más. Én nem vagyok étel függő, szeretek enni, de nem ebből áll az életem, valószínűleg ezért volt számomra könnyebb.
Jah és egy dekát se híztam vissza!
5/9 A kérdező kommentje:
Mi az a Reductil és AdipeX? Na Tuti nem jól írtam...
2010. febr. 1. 15:30
6/9 anonim válasza:
Ne próbáld ki ezt a diétát.
Nekem szörnyű gyomorfájásom lett tőle..
A Reductil amúgy olyan szer, ami az idegrendszeredre hat, és blokkolja az éhségérzetet, így alig eszel valamit egy nap... Doki írja fel, jelentős túlsúlyra.
7/9 anonim válasza:
A Reductil egy szintetikus étvágycsökkentő szer, nagyon jó, főleg azoknak, akik folyton éhesek. Fogyni lehet vele olyan havi 4-5 kg-ot max, ennyi. A másik az Adipex egy amfetaminszerű vegyület, elég jó és nagyot lehet vele fogyni. Sajnos Magyarországon nem lehet kapni. Ennek komoly mellékhatása is van, eléggé pörget, mivel ezt a hatást nem tudták kiküszöbölni, ennek következtében hosszabb távon nem ajánlott,mert erősen depresszív tüneteket okozhat. Én ezt max két hétig ajánlanám, a Reductilt nyugodtan lehet szedni folyamatosan is. (egy gyógyszerész)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.
2010. febr. 2. 10:19
9/9 anonim válasza:
Kedves 12:05, megkérdezhetem, h mennyit fogytál, mennyi idő alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!