A zöld tea fogyaszt? Méregtelenít? Egészséges?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 15:49
11/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!nem volt még soha hasmenésem nekem se
2010. jan. 25. 16:41
12/21 anonim válasza:
Ki milyen zöliszik?
Főleg azok érdekelnének, amelyek hatásosak a fogyás szempontjából. A második hozzászóló, milyet iszik?
13/21 anonim válasza:
előző vagyok.
Azért gondoltam ezt fontosnak, mert szerintem ennyi pozitív vélemény után, sokunkat érdekelhet, melyik igazán hatásos.
14/21 anonim válasza:
enis azt olvastam es hallotam hogy milyen egeszseges. kb fel evig ittam es eleg gyakran megfosatott sajnos ha kajaltam ha nem. most meg ha nem iszomnem tudok kakilni es mar latom h ennek orvos lesz a vege..na enyit a zold tearol..
15/21 anonim válasza:
Második vagyok, én az eredeti japán zöld teára esküszöm, a neve Bancha. Elég nagy levél és szár darabok vannak benne, nem filteres, hanem zacskós. És a lényeg a rendszeresség, igyátok minden nap! Sok sikert mindenkinek!
16/21 anonim válasza:
én testépítő vagyok,és én is szoktam zöld teázni,mert valóban gyorsítja az anyagcserét
18/21 anonim válasza:
Akinek megy a zöldteától a hasa az nagy valószínűség szerint tele van káros,salakanyaggal és a szervezete így reagál,hogy méregtelenítenie kellene.Egyébként én is fogysztok évek óta zöldteát és rendben van az anyagcserém és az egészségem is.Önmagában nem fogyaszt természetesen egészségesen kell táplálkozni és mozogni.Viszont ha valaki csak zöldteát iszik és nem diétázik meg sportol akkor nem hízik ez tuti.
19/21 anonim válasza:
Én gyakran iszom zöld teát, és még soha nem lett tőle hasmenésem. Gyanítom, hogy akinek lett, az valami olcsót bóvlit vett.
Annyit még hozzátennék, hogy a zöld teát nem szabad forró, 100 fokos vízzel leforrázni, mert a sok antioxidáns, ami miatt érdemes inni, tönkremegy. Forralás után várni kell, amíg a víz hőmérséklete lemegy 70 fok körülire, aztán mehet bele a teafű, szigorúan 2-3 percre. Vegyetek jó minőségű zöld teát, és igyátok rendszeresen.
20/21 anonim válasza:
legegészségesebb tea
és nem fosat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!