Szedett már valaki LOOMYA kapszulát? Ha igen mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 15:48
11/16 anonim válasza:
Érdekes, lehet csak nekem tűnt fel, de elég marketingszaga van a loomya-s kérdéseknek..csak nem egy bújtatott reklám?..
12/16 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett szedtétek a gyógyszert?
13/16 Kata_n válasza:
Én használtam fogi-gyogyi mellett is és nem volt semmi probléma.
14/16 Balogh Mónika Anna válasza:
Nekem 8+4 kg a fogyásom 2 hónap alatt! semmi problémám nem volt!
15/16 zsazsa8912 válasza:
Sziasztok!!! Nekem a régi nagyon bevált, sokat fogytam tőle, úgy h mindent ugyan úgy ettem, csak jóval kevesebbet....
De megváltozott a receptúrájuk...aztán egy zsák sz... lett...
Viszont, most meging kapram emailt, hogy a régi jólbevákt Lommyát árusítják megint...
Nem tudom...mostanság rendekt valaki??
Megint jó? Vagy csak kamu az email?!?!
16/16 anonim válasza:
Sziasztok! Hát én sem mertem még rendelni belőle pedig az elején nagyon bevált semmi probléma nem volt vele de amióta változott az össze tétele azóta semmit se nem ér csak kidobott pénz az ablakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!