Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Reduce fat fastról vélemények?...

Reduce fat fastról vélemények? ár? Kb. hán ykilót fogytatok 2 hét alatt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon jó!!! Maga a csoda! Látszik a Horváth Éván is, hogy mennyire szuper. Én 15 kilót fogytam tőle 3 hét alatt, közben tele voltam energiával, azt ettem amit akartam. Volt, hogy este lefekvés előtt még bedobtam egy kiló fagyit! És még csak nem is mozogtam!!! Remélem nem próbálják ki sokan, mert akkor fel fogják vinni ennek a csodának az árát... Mindegy, én bespejzoltam belőle... Áldja meg a jó isten a Horváth Évát, és az összes fantasztikus kutatót, tudóst amerika szerte akik megalkották ezt a mannát! Szerintem Nobel-díj járna érte...

Ja, és egy titkos tipp... ha veszel hozzá fogyasztó mágneses auraizgató akupunktúrás fülbevalót, akkor akár a dupláját is fogyhatod! Ezen már a NASA is dolgozik, mert egyelőre nem értik a mechanizmust, csak azt látják, hogy működik... Sok sikert!!!

2010. jan. 20. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
nem látod,h egy nagy kamu a szer? elég vicces,pont Horvát Évával reklámozni... nem véletlen,h minden kapszulát 1 liter vízzel kell bevenni:) szóval nem a kapszula a csodaszer:D
2010. jan. 20. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
elsőhöz még annyit h hol lehet beszerezni? patika?
2010. jan. 20. 20:57
 4/4 anonim válasza:

Nehogy bevedd az elso valaszat. Nem latod, hogy szivat?

nem jo semmire ez a szer.Semilyen szer nem jo. Barmit kiprobalsz. Az egyeduli megoldas: tudatosan etkezni, es sport.......sajnos :(

2010. jan. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!