Reduce fat fastról vélemények? ár? Kb. hán ykilót fogytatok 2 hét alatt?
Nagyon jó!!! Maga a csoda! Látszik a Horváth Éván is, hogy mennyire szuper. Én 15 kilót fogytam tőle 3 hét alatt, közben tele voltam energiával, azt ettem amit akartam. Volt, hogy este lefekvés előtt még bedobtam egy kiló fagyit! És még csak nem is mozogtam!!! Remélem nem próbálják ki sokan, mert akkor fel fogják vinni ennek a csodának az árát... Mindegy, én bespejzoltam belőle... Áldja meg a jó isten a Horváth Évát, és az összes fantasztikus kutatót, tudóst amerika szerte akik megalkották ezt a mannát! Szerintem Nobel-díj járna érte...
Ja, és egy titkos tipp... ha veszel hozzá fogyasztó mágneses auraizgató akupunktúrás fülbevalót, akkor akár a dupláját is fogyhatod! Ezen már a NASA is dolgozik, mert egyelőre nem értik a mechanizmust, csak azt látják, hogy működik... Sok sikert!!!
Nehogy bevedd az elso valaszat. Nem latod, hogy szivat?
nem jo semmire ez a szer.Semilyen szer nem jo. Barmit kiprobalsz. Az egyeduli megoldas: tudatosan etkezni, es sport.......sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!