Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A víz fogyaszt?

A víz fogyaszt?

Figyelt kérdés

Mámrint ha 2-3 litert megiszok minden nap.Akkor fogyok? :0

Hallottam már,hogy a víz fontos,mert méregtelenít,és hogy folyamatosan mossa a szerevezetet ha isszuk.

2014. aug. 23. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem, attól hogy iszol még a rossz étkezés elhízáshoz vezet.
2014. aug. 23. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát nem egészen.

Inni fontos az tény, a napi 2-3 liter az alap. Jó abba van igazság hogy fogysz ha iszol, de rohadtul nem úgy megy ahogyan gondolod. Az ivással valóban méregtelenít a szervezet illetve ha keveset iszik az ember azzal a szervezet vizet raktároz el, mármint tartalékba ami hízással jár, de ha iszol akkor a szervezet nem raktároz és folyamatosan kiüríti a vizet azzal maximum vízből fogsz fogyni és nem zsírból. Persze elősegíti az emésztést tehát a hízást lefogod vele lassítani de ez még édeskevés. Ha fogyni akarsz kell hozzá egy normális változatos étrend! Napi 3 étkezés a minimum lehetőleg reggel egyél nehezebb kajákat illetve szénhidrátot mert akkor a szervezet szépen feldolgozza és nem raktároz el belőle. Ebéd után már csak könnyűt egyél, zöldség, gyümölcs, vacsorára is könnyebbet egyél, lehetőleg szénhidrát mentes kajákat.

Na meg persze a mozgás is fontos tényező a méregtelenítés és a fogyás terén. Nem véletlen mondják, írják midnenhol hogy ha fogyni akar az ember a mozgás és a diéta mellett igyon sokat mert ugye a víz eltelíti az embert kevésbé lesz éhes, meg persze segít az anyagcserébe is.

2014. aug. 23. 11:34
 3/15 anonim válasza:

persze ha vizet iszol akkor kimossa a sok salalanyagot, de ahoz, hogy lefogy nem csak vizet kell inni, hanem sokat mozogni, és lehetőleg ne használj dezodort.

és ha nem lessz szaga az izadságodnak, akkor monthatod azt hogy a szerveszeted megtisztult.

meg sok vitamingazdag ételt egyél

:)

2014. aug. 23. 11:41
 4/15 anonim ***** válasza:
A levegő fogyaszt? :O
2014. aug. 23. 11:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a kövérek nem isznak ? :o
2014. aug. 23. 14:01
 6/15 A kérdező kommentje:
utolsó elötti:haha szétröhögtem magam -_-" mi is a neve ennek az oldalnak jah megvan!Gyakori kérdések!Baj ha megkérdeztem??Gúnyolodsz,gratt.Elképesztő hogy nincs jobb dolgod mint gúnyolodni a kérdésemen egy alapból kérdéseknek szánt oldalon :"D
2014. aug. 23. 16:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Jó, akkor kérdezzünk: miért vagy ilyen hülye?
2014. aug. 24. 12:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye csak furcsán normális! :DD Amúgy meg ki vagy te?Hogy belepofázz más dolgába??Neked írtam??Nem??Akkor húzd el a segged!Muhahahaaahaa x3
2014. aug. 24. 19:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne igyál több energiaitalt és ne kövess több 'Idézeteeek *--*' típusú fb-oldalt.
2014. aug. 24. 19:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Honnan a fenéből veszed hogy energia italt innék??Na jó olvasd vissza mit kérdeztem!Én a rendes vízre gondolltam!A mai világban a víz már energia itallnak szamit????Jó ég..
2014. aug. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!