Valaki már használta a Green Coffee Bean Extract-ot (800mg)? (esetleg más Green Coffee terméket? )
Én is szedtem, nemekm nem nagyon használt, viszont a vérnyomásom megemelkedett...
Arra figyelj oda te is, emelheti a vérnyomást.
Napi 2 db -ot szedtem.
A jelzett Green Coffee termék nem tudom mit tartalmaz, de a brazil green coffee -elsősorban a Green Coffee Best Share- termékeket az USA-ban 2012-ben betiltották subitramin tartalma miatt (magát a sibutramint már 2010-ben) (FDA).
"Érdekes", hogy az interneten hirdetett sibutramin készíményeknél felsorolják ugyan a Sibutramine készítmények negatív hatásait, de csak a 18 év alatti és 65 év fölötti korosztályra vonatkoztatva -azaz a legnagyobb vásárlóerővel rendelkező korosztályt "benthagyva". Ezt a kitételt a amerikai Food and Drug Administration (FDA) figyelmeztetése nem tartalmazza.
"TUDNIVALÓK A SIBUTRAMINE SZEDÉSE ELŐTT Ne szedje a Sibutramint ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára vagy bármely segédanyagára 18 év alatti, illetve 65 év feletti életkorban - táplálkozási rendellenességekben (anorexia,bulimia) - pszichiátriai betegségekben - terhesség és szoptatás ideje alatt - nem rendszeresen kontrolált magas vérnyomás esetében - kórelőzményből ismert vagy fennálló koszorúér betegségben, szívelégtelenségben, végtagi artériás elzáródás, ritmuszavar, agyi történés esetében - súlyos vese vagy májbetegségben szenved zöldhályog (glaucoma) és emelkedett szemnyomás eseteiben - egyes központi idegrendszerre ható gyógyszerekkel és más testsúlycsökkentő szerekkel egyidejűleg - fokozott pajzsmirigy működés esetén - vizeletpangással járó jóindulatú prosztata megnagyobbodás esetén - mellékvesekéreg daganat esetén - zárt zugú zöldhályog, emelkedett szemnyomás esetén - fennálló gyógyszer, kábítószer vagy alkohol függőség esetén."
Más fórumon olvastam egy hozzászólót, aki elmondta, hogy sibutromin kúra után pajzsmirigy elégtelenség lépett fel nála, azóta ezzel kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!