Miért nem indul be a fogyás?
Figyelt kérdés
Már több mint 3 hete csak zöldséget, gyümölcsöt, csirkemellet eszek, figyelek, hogy 1200 kalóriát ne lépjem túl. Elhagytam az étrendből a tésztát, kenyeret, egyéb péksütiket, csokit, cukros italokat. Minden nap eljárok futni több mint 40 percet, odafigyelek az alvásra is. Kipróbáltam a káposztaleves kapszulát is, amit sokan istenítettek, de semmi eredmény, sőt többet mutat a mérleg. Kezdek kicsit pánikba esni. 165cm magas vagyok és 62 kiló mellé, amíg rendszeresen sportoltam 52 kiló fölé sose mentem, de az utóbbi 3 évben felkúszott rám pár kiló. Próbáltam már máskor is leadni, de mindig ez volt a végeredmény. Van valakinek tippe, mit csinálhatnék még? Nem szeretném most feladni!2014. júl. 13. 18:19
1/7 anonim válasza:
És mi a helyzet a napi 2-3 liter vízivással? Én citrommal ajánlom.
3/7 anonim válasza:
Én javasolnám, hogy hagyd el a gyümölcsöket, nem a legjobb táplálék fogyás célú diéta alatt. A másik, hogy 1200 kcal alatt nagyon kevés a kalóriabevitel, így lehet, hogy a tested "vészüzembe váltott". Zöldség és csirkemell jó választás, de némi rizs, zabpehely simán belefér délelőtt. A te súlyodhoz szerintem napi 50-100 g szénhidrát bevitel mehet, azt neked kell kitapasztalnod, hogy mennyi az, aminél megvan a heti 0,5 kg körüli fogyás. A fehérjebevitel legyen meg, lehetőleg minden étkezésnél. Hús, tojás, túró, esetleg táplálékkiegészítő, ha futja rá. Ezek főleg sport után ajánlottak, akkor is leginkább a tejsavó fehérje. A zsírt se száműzd teljesen a diétádból, mert kulcsfontosságú a szervezetnek.
4/7 Jagello válasza:
Üdv! A gyümölcsök kategória elég tág. Az előbbi állítást cáfolnám, mivel vannak olyan gyümölcsök amik kompletté teszik táplálkozásunkat. Diétában pl: alma, ananász, narancs, őszibarack. Ha leírnád,hogy teljesen hogyan néz ki az étrend akkor talàn tudunk . Első hangzásra nem rossz,de pl szoktál e kísértésbe esni,alkoholfogyasztás,cukros üdítők stb. Javasolnám továbbá az izomzat fejlesztését a jobb anyagcsere és a hormonokra való pozitív hatása miatt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Napi 2-3 liter víz megvan, bár citrom nélkül. Tudom,hogy a izom nehezebb a zsírnál, viszont nem érezném azt se, hogy a nadrágjaim jobban rám jönnének. Úgy szoktam enni általában, hogy csinálok salátát római salátából, 1 paradicsomból, uborkából, sütök mellé csirkemellet. Ezt 2 részletben eszem meg. És emellett napi 3-4 alkalommmal eszek gyümölcsöt. Eper, cseresznye,meggy, málna, ribizli, eper, sárga- vagy görögdinnye, sárgabarack, ami épp akciós a piacon.
2014. júl. 15. 16:28
6/7 anonim válasza:
Próbáld meg több csirke/zöldséggel, kevesebb gyümölccsel.
7/7 Jagello válasza:
Próbáld ki az intervall edzést, úgy gondolom, hohy a magas intenzitás pihenőkkel hatalmas impulzust ad a szervezetnek. Az esszenciális zsírokat ne hagyd ki a táplálkozásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!