Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tapasztalatokat gyűjtök az...

Tapasztalatokat gyűjtök az ördögnyelv kapszulával kapcsolatban. Mennyi idő alatt hány kg-ot fogytatok, esetleg volt mellékhatása?

Figyelt kérdés

Erősen gondolkodom hogy kipróbálom az ördögnyelv kapszulát,de szeretnék előtte tapasztalatokat gyűjteni...a médiából mostanában hallottam róla Csisztu Zsuzsi,Hódi Pamela is ezt szedte és látványos fogyást ért el...

Köszi! 6-7 kg szeretnék fogyni szülés után 1 évvel!

2014. jún. 19. 10:48
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nagyon csípem, hogy olyanok leírják a véleményüket, akik soha nem használták, tehát 0!!! tapasztalatuk van róla.

Meg teljesen másról beszélnek. Ördögnyelv TAPASZTALATOKAT várt a kérdező, és én is azért jöttem ide a keresőből. Tényleg jobban meg kéne tanítani az embereket olvasni és szöveget értelmezni...

Az ördögnyelv (konjak) egy növény porítva, és rengeteg vizet magába tud szívni. Egy kiskanálnyi port (lehet konjak lisztként is venni, ez van az ördögnyelv kapszulában is), 2 deci folyadékban elkeverve (jól besűrűsíti) meginni, rá még fél liter folyadékot, és tele vagy, mint a duda, már nem akarsz enni többet. Ez a hatása. Mivel nem akarsz enni, fogyni fogsz, nem kell éhezni, sanyargatni magadat, jól támogatja a diétát (fogyókúrát).

Emiatt fogynak tőle. Örülök, hogy eljutott hozzánk is, ajánlom mindenkinek.

2015. jún. 18. 14:06
 12/12 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólóval.

Engem is zavar a sok "okos", akinek egyáltalán nincs tapasztalata az ördögnyelvvel kapcsolatban. És osztja az okos tanácsait...

Az ördögnyelv por és kapszulák tényleg az étvágy elnyomására illetve csökkentésére szolgálnak.

Az ember sokkal könnyebben tudja tartani a diétáját (akár a paleo étrendet is), sokkal kevesebbet tud enni, ha evés előtt eszik egy-két kapszulát v. egy kevés port és sokat iszik rá. Kis adag ételtől is jól lehet lakni.

+akadályozza a zsírok, a szénhidrátok és ezzel a vitaminok felszívódását is. Ezért vigyázni is kell vele.

De nagyon nem mindegy, hogy melyik gyártó kapszuláit vesszük, mert van olyan, ami egy óra alatt sem oldódik fel a gyomorban.... Tapasztalat.

Az tényleg pénzkidobás. Nem ér semmit. + Kár a drágábbakat megvenni, ugyanaz van abban is, mint az olcsóbbakban. (remélhetőleg ördögnyelv por)

Nekem egy fajta van, ami bevált.

Akinek nem használt a kapszula: Lehet, hogy vannak termékek, amiben nem ördögnyelv-por van, vagy nem annyi, amennyit ráírnak, vagy a felhasználó nem ivott rá elég folyadékot.

Illetve el tudom képzelni, hogy annak sem használ, akinek nem a túl sok evés a problémája, hanem pl. pajzsmirigy betegsége van, és már 10 dkg száraz csirkemelltől is hízik két kilót.

Aki nem akar kapszulázni, az vegyen port, akkor tudja mit vett, és egye azt. Az biztos megdagad a gyomorban.

Én a porral szoktam sűríteni (liszt helyett) pl a főzelékeket, vagy a fehérjeporomat, így csinálok fehérjés, szénhidrátszegény pudingot magamnak.

2015. jún. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!