Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? (Magic Rings)

Figyelt kérdés

[link]

Ha valaki próbálta már, az tapasztalatokat, segítséget írhatna nekem. Előre is köszi.

2014. jún. 18. 13:56
 1/6 anonim válasza:
Egy átverés természetesen. Fogyni jó, egészséges étrenddel, és sok mozgással lehetséges. "Trükkök" nincsenek. A biológiát meghazudtoló módszerek dettó nincsenek.
2014. jún. 18. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Mozogni kell és tiszta kajákat enni, lemondani a cukros, fehérlisztes ételekről, több zöldséget és zsírt enni.
2014. jún. 18. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Na itt az újabb baromság...

Egy újabb termék a naiv embereknek!

2014. jún. 18. 14:41
 4/6 anonim válasza:
Én kipróbáltam ezt a magic rings-et. Amikor elkezdtem hordani, akkor fogytam vele 3 kg-ot, de aztán abbahagytam a hordását, mert már annyira fájt, hogy a lábamon volt, hogy egyszerűen nem akartam sovány lenni ilyen áron. Szóval nem tudom, igazán hatásos-e. De nagyon felidegesített, hogy mikor 3 órát járkáltam benne folyamatosan ( és elvileg a járkálástól használ) akkor egy hatalmas vízhólyag lett a lábamon. Számomra ez nem is annyira átverés, mint egy szar termék. Úgy hirdetik, nem is érzed ha rajtad van, közben meg minimum kellemetlen és idegesítő, ha épp nem fáj. Én a helyedben nem rendelném meg, inkább keress valami más terméket, ha annyira akarsz. A plusz poén meg az, hogy amint abbahagytam a hordását, a leadott 3 kg 3 nap alatt már vissza is jött és gondolom nem akarod örökké hordani. Szerintem inkább az életmódodon változtass én is most azt próbálom.
2014. jún. 18. 19:22
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2014. jún. 19. 19:13
 6/6 Csuhi81 válasza:

Én is most néztem meg a videójukat, de végig kamunak gondoltam. Nem hiszem, hogy bármiféle hatása van a gyűrűnek, ha folyamatosan mozgásban vagy. Mozgás közben amúgy is nyomod a talpad bizonyos pontjaid, amik hatással vannak a testedre, egészségesebb leszel és amúgy is fogsz.

Én csak simán 3 hónap fizikai munkával(ládák emelgetése, napi 5 km gyaloglás) leadtam 15 kilót és semmit nem változtattam.

2014. júl. 14. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!