Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Slim Line Forte? Valaki?

Slim Line Forte? Valaki?

Figyelt kérdés

Valaki használt már Slim Line Forte rozsos diétaport?

Én pár napja kezdtem,és kíváncsi lennék hogy dita mellett (napi 1026 kcal) mellett mennyire lesz hatásos?

#diéta #ananász #zselé #Slim Line Forte #rozsos diétapor
2014. máj. 20. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézz összetevőket, fölösleges ennyi pénzt kiadnod érte.

1026 kcal nagyon kevés, el fogod cseszni a fogyókúrádat.

Vagy beigazolod miért nevezik a csajok a fogyást fogyókúrának, a sikertelenség, visszahízás és az újrakezdés egyfajta ciklusosságot, kúraszerűséget biztosít a folyamatnak.

3000 forint, ebből úgy 100 tojást vehetnél ami akár 2-4 hétre be is osztható, normális kaja lenne az étrendedben :)

2014. máj. 20. 11:59
 2/4 A kérdező kommentje:
szia! féláron vette,sohasem próbáltam még... egy internetes oldalon találtamn rá arra,hogy kiirja mennyi kcal-t eszek...
2014. máj. 22. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed valamiért, hogy olcsó összetevőkből valami számodra előnyös, hasznos terméket lehet előállítani, akkor lelked rajta.

De amúgy nem lehet.

2014. máj. 22. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én próbáltam. Semmit nem éreztem, se hasznát, se hátrányát.
2014. jún. 2. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!