Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Be fit kapszula segített már...

Be fit kapszula segített már valakinek? (csak olyanok írjanak akik próbálták már! Vagy akik hallottak róla)

Figyelt kérdés
esetleg más készítményt ha tudtok mondani ami jól bevált? tudom, h a mozgás is szükséges hozzá nem csak a bogyóktól várok csodát. 4-5 kg-t kéne fogynom júliusig.

2014. máj. 12. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vegyed, legyszives irj ide 1 honap mulva.
2014. máj. 13. 20:16
 12/17 A kérdező kommentje:
jaj istenem... feleslegesen nem akarom megvenni. csak ha mondjuk páran írnának, h igen bevált, gyorsabban hatékonyabban fogytam tőle stb stb...vagy esetleg valami mást ami jó lehet... vagy ha többen írják, h kipróbálták és semmit sem használt akkor egyértelműen nem veszem meg. TAPASZTALATOKRA VAGYOK KÍVÁNCSI!!!!
2014. máj. 13. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Senki nem olyan hulye, hogy 7000 Ft-ert vegyen C vitamint meg kromot.
2014. máj. 13. 21:01
 14/17 A kérdező kommentje:
én mégis az ilyen hülyék kommentjeit várom ;)
2014. máj. 13. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nem mukodik, veszel masfajtat.
2014. máj. 13. 21:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Ok.hàt akkor köszi mindenkinek az eddigi értékes válaszokat!
2014. máj. 13. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem is megköszönni kell, inkább ha ismered azt a többi párezer nőt akik hisznek a varázslatokban, fogyasztószerekben akkor szólj néhánynak, hogy ilyenek nem léteznek, tehát fordítsák nyugodtan értelmesebb dolgokra a pénzüket.
2014. máj. 13. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!