Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Kaptam egy masszás+szaunaövet,...

Kaptam egy masszás+szaunaövet, hányszor használhatom egy nap, és hány percig? 16L

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni. használhatod egy nap akárennyit, nem fogsz fogyni. Ismerősömnek volt, nem hazsnált neki, kipróbáltam én is azt,nem használt. Szép is lenne, ha edzés nélkül fogynánk...

Tényleg ez az igazság, nem rosszból írom. De hza nem hiszed el, akkor csak használd. Vizet vesztesz veel, az a terület ahol használod, izzad. De ennyi... fogyni nme fogsz.

2009. dec. 26. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék fogyni, 168 magas vagyok 50 kiló,csak a combomon,meg a hátsomon picit rugalmatlan a bör,és egy picit vizes,feszesebbé szeretném tenni vele azt a részt
2009. dec. 26. 20:49
 3/4 anonim válasza:

Az ilyen öveket is csak mozgás mellé kötheted.

Ugyanis magában semmit nem ér sajnos.

Illetve a sima szaunával nem ér fel semmilyen "öv".

Sajnos ez egy újabb fogás a kereskedőknek.

Nekem is a combommal és a popsival voltak gondjaim és igen én is beleestem az "öv"lázba,de aztán eladtam mert rájöttem hogy semmit sem használ.

Tényleg ajánlom a testmozgást!

Az az egy ami megbízható bőrfeszesítő:)

lépcsőzés...futás...napi kis torna:)

Sok sikert!

2009. dec. 30. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Futással szépen feszesítheted. Bár ebben az isőben gondolom nem fogsz futni. Nekem is az volt a bajom ami neked. Futottam és szép feszes lettem. Most télen pedig otthon tornázom heti 4x40 percet.
2009. dec. 30. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!